Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

gazon

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Σάββατο, 12 Ιανουάριος 2019 17:35

Στην πίτα των παλαιμάχων της ΑΕΚομοτηνής τυχερός ο Σύλλογος και το γήπεδο…

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας στην ταβέρνα ‘’ΡΟΛΟΙ’’ στην Παραδημή παρουσία σχεδόν όλων των μελών.

Το φλουρί έπεσε στον σύλλογο και στο γήπεδο και όλοι ευχηθήκανε φέτος να μην έχουμε τα περσινά φαινόμενα όπου το γήπεδο και τα αποδυτήρια δυο φορές πλημμύρισαν.

Πριν την κοπή της πίτας μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου Μηλιατζόπουλος Γιάννης ο οποίος αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους έκανε ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου που ήταν η κοπή της πίτας ο ετήσιος χορός και οι εκλογές για το Δ.Σ.

Όσο αφορά τις αθλητικές δραστηριότητες ανέφερε «συνολικά μέσα στο 2018 παίξαμε είκοσι ένα (21) παιχνίδια φιλικά και πρωταθλήματος. Συμμετείχαμε με επιτυχία στο πρώτο Τριθνές Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παλαιμάχων στο οποίο η ομάδα είχε μια πολύ καλη παρουσία, πέτυχε επτά (7) νίκες μία (1) ισοπαλία και τέσσερις (4) ήττες και τυπικά κατέλαβε την πρώτη θέση».

Επίσης αναφέρθηκε στην φερεγγυότητα και στο καλό πρόσωπο που επέδειξε ο σύλλογος όπου συμμετείχε, γι αυτό και ζήτησε απ όλους μεγαλύτερη προσπάθεια και συμμετοχή στις εκτός έδρας εξορμήσεις.

Ακόμη σημείωσε τις προσπάθειες που έκανε η Διοίκηση για την βελτίωση των εγκαταστάσεων άθλησης και ότι αυτές στέφθηκαν από επιτυχία αφού ο Δήμος Κομοτηνής ανέλαβε μέσα στο 2019 να τις ανακαινίσει έτσι ώστε να παρουσιάσει η ομάδα των παλαιμάχων συνολικά μια καλή εικόνα στις ομάδες που φιλοξενίσαμε.

Ακολούθησε συζήτηση με κυρίαρχο θέμα την εκ νέου συμμετοχή μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, όπου η άποψη όλων ήταν να συνεχίσουμε και φέτος, παρά τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν την πρώτη χρονιά και ειδικά το οικονομικό και να προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους για την αντιμετώπισή του.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο επίτιμος πρόεδρος Καραμάνος Δημήτριος και ο πρώην Δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών Παπανικολάου Χρήστος οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο πρόεδρος του Ουζούνκοπρου κ. Βελή ο οποίος μετέφερε τις ευχές για την νέα χρονιά όλων των ποδοσφαιριστών του και την πρόσκληση στις 19/1/2019 στο Ουζούνκοπρου για την συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων για το δεύτερο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Ακολούθησε τραπέζι προσφορά του συλλόγου.

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2