Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

gazon

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Κυριακή, 09 Ιούνιος 2019 09:37

1ο ΑΕ Κομοτηνής Beach Volley Camp και ακολουθεί Volley Camp στις πέτρινες κατασκηνώσεις της Μαρώνειας

Το 1ο ΑΕ Κομοτηνής Beach Volley Camp ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης. Χωρισμένο σε δύο γκρουπ αθλητές και αθλήτριες μα πάνω από όλα λάτρεις του απόλυτου καλοκαιρινού σπορ διδάσκονται τα μυστικά του αθλήματος από τον Ηλία Κρεούζη.

Μόλις τελειώσουν οι προπονήσεις, ξεκινάει το Volley Camp στις πέτρινες κατασκηνώσεις της Μαρώνειας

aek2 camp beach volley 06 19

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής και οι Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά της πόλης μας να συμμετέχουν στο 7ήμερο Volley Camp που διοργανώνεται για πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν το κατασκηνωτικό πρόγραμμα και να το συνδυάσουν με εντατικές προπονήσεις Volley.

Ο Στόχος του προγράμματός μας είναι τα παιδιά να εξασκηθούν στο Volley υπό την επίβλεψη έμπειρων προπονητών, να γνωρίσουν τον κατασκηνωτικό τρόπο ζωής και να περάσουν ένα όμορφο καλοκαίρι. Υπεύθυνη προπόνησης Υπεύθυνη προπόνησης είναι η Αμπράση Ευαγγελία, πρώην παίκτρια και προπονήτρια volley με πολλά χρόνια ενεργής παρουσίας στον χώρο του αθλήματος. Μαζί της θα βρίσκονται και άλλοι έμπειροι προπονητές που θα εξασφαλίσουν την επιτυχημένη διεξαγωγή του camp. 
Λεπτομέρειες του προγράμματος 
Τα παιδιά θα προπονούνται 2 φορές τη μέρα, πρωί και απόγευμα.

Η πρωινή προπόνηση στοχεύει στην ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης των παιδιών (αντοχή, δύναμη, ταχύτητα, επιδεξιότητα) 
Κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης, θα διδαχθούν κάποια θεωρητικά στοιχεία του αθλήματος και θα γίνει εκμάθηση τεχνικών δραστηριοτήτων του volley όπως σερβίς, επίθεση, υποδοχή, block, μετακινήσεις μέσα στο γήπεδο κ.ά. Στο τέλος της προπόνησης θα πραγματοποιείται αγώνας volley.

Στα πλαίσια του camp θα πραγματοποιηθούν διαγνωστικά test δεξιοτήτων 
Μέσω του προγράμματος, τα παιδιά θα διδαχθούν τις αξίες της ομαδικότητας, αυτοκυριαρχίας, σεβασμού στον αντίπαλο και θα αναπτύξουν την αυτοπεποίθησή τους Γιατί να επιλέξετε το volleyball camp των Πέτρινων Κατασκηνώσεων Μαρώνειας. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν εντατικά με το άθλημά τους υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση έμπειρης προπονήτριας.

Η κατασκήνωση διαθέτει 20 διαφορετικές δραστηριότητες και αθλήματα με τα οποία μπορούν να απασχοληθούν τα παιδιά
Πέρα από τις προπονήσεις, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τον κατασκηνωτικό τρόπο ζωής και θα συμμετέχουν στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα της κατασκήνωσης 
Θα κάνουν νέους φίλους και θα περάσουν όμορφες καλοκαιρινές διακοπές 
Και το κυριότερο θα νιώσουν τη δροσιά της θάλασσας και όλα τα οφέλη με καθημερινό κολύμπι. Ημερομηνίες και κόστος συμμετοχής.

Tο volleycamp θα πραγματοποιηθεί: 
Διάστημα Κόστος 15.06 - 21.06 90€ +Φ.Π.Α 
Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται η διαμονή, η διατροφή (5 γεύματα/ημέρα), η χρησιμοποίηση όλων των χώρων και συμμετοχή στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα καθώς και η μεταφορά από και προς την κατασκήνωση (από Κομοτηνή). Επιπλέον θα δοθούν στα παιδιά: T-shirt του camp

Συμμετοχή: Στο camp μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά 6-14 ετών. Στο τέλος της παραμονής τους, τα παιδιά θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Πληροφορίες: Αμπράση Ευαγγελία 6944534320

aek3 camp beach volley 06 19

 

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2