Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr
Πέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2019 07:52

Δραστηριοποιείται ο Δημήτρης Πέτροβιτς

Μπορεί να μην ήταν στο προσκήνιο της δημοσιότητας, όσον αφορά τον προεκλογικό αγώνα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης όπου έχει ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης αλλά να που …εμφανίστηκε.

Έτσι σύμφωνα με δελτίο τύπου, ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Έβρου θα δώσει δυό συνεντεύξεις τύπου την Πέμπτη σε Κομοτηνή και Καβάλα.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρουν οι ανακοινώσεις του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Πέτροβιτς θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, ως εξής:

- Στην Κομοτηνή, στις 10:00, στο ξενοδοχείο «ΑΝΑΤΟΛΙΑ» στην αίθουσα «ΝΥΜΦΑΙΑ», προς διευκόλυνση των δημοσιογράφων των νομών Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης.

- Στην Καβάλα, στις 13:00, στο ξενοδοχείο «LUCY», στην αίθουσα «ΑΝΤΙΣΑΡΑ», προς διευκόλυνση των δημοσιογράφων των νομών Καβάλας και Δράμας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Πέτροβιτς θα ανακοινώσει το όνομα του συνδυασμού του αλλά και το λογότυπο, ενώ θα αναφερθεί φυσικά και στις κινήσεις που έχει κάνει όλο το προηγούμενο διάστημα χωρίς να την γνωστοποιήσει, αλλά και σε όσα προγραμματίζει στη συνέχεια.

Ονόματα υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων δεν πρόκειται πάντως να ανακοινώσει. Μπορεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του να υποστηρίζουν πως έχει ήδη «κλείσει» το ψηφοδέλτιο του στο νομό Έβρου και πηγαίνει ικανοποιητικά και στους άλλους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, αλλά αν δεν υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις ονομάτων, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο. Το πιθανότερο είναι να αρχίσει ανακοινώσεις ονομάτων υποψηφίων τον Μάρτιο….

Εvros-News

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2