Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

ioannis papadopoulos

gazon

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Τετάρτη, 08 Αύγουστος 2018 06:22

«Απόντες από την κοινωνία, απόντες και από την πολιτική»

Ανακοίνωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη

«Απόντες από την κοινωνία, απόντες και από την πολιτική»

«Οι κύριοι της Κυβέρνησης πέρα από το να αποποιούνται των ευθυνών τους και να κατηγορούν για τα πάντα τις προηγούμενες κυβερνήσεις, απαξιώνουν συστηματικά και τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς.

Μόνο τους τελευταίους 7 μήνες έχουν αρνηθεί να απαντήσουν σε 47 ερωτήσεις που έχω καταθέσει στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου και σε εκατοντάδες ερωτήσεις άλλων συναδέλφων της αντιπολίτευσης.

Είναι προφανές πως απεχθάνονται κάθε είδος ελέγχου και κάθε δημοκρατικό θεσμό που μπαίνει εμπόδιο στον στόχο τους για κατάκτηση της εξουσίας.

Αγνοώντας τα μέσα κοινοβουλευτικού ελέγχου και αποφεύγοντας κατ’ εξακολούθηση να απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα που αφορούν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, καταπατούν το δικαίωμα των βουλευτών να αναδείξουν θέματα τοπικού και υπεροπτικού ενδιαφέροντος και να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας.

Εφόσον, λοιπόν, δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα βασικά και να κάνουν το ελάχιστο, το αυτονόητο καθήκον τους, όπως ρητά προβλέπεται από τον Κανονισμό της Βουλής, ας δώσουν την ευκαιρία στους πολίτες να έχουν μια κυβέρνηση η οποία πραγματικά θα τους εκπροσωπεί.

Ας προσφέρουν έστω και τώρα μετά τα από τρεισήμισι χρόνια καταστροφικών πολικών πολύτιμη υπηρεσία στην Πατρίδα δίνοντας τη δυνατότητα στον λαό να αποφασίσει για το μέλλον που επιθυμεί, για την Ελλάδα που μας αξίζει».

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Άγριο φονικό στην Ξάνθη «Παράβαση της εβδομάδας» »

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2