Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

ezgif 2 a2d6ac93b362

ioannis papadopoulos

gazon

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2018 07:37

Μανώλης Χριστοδουλάκης: Στόχος μας είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, το προοδευτικό ανάχωμα στο ανερχόμενο δεξιό ρεβανσισμό της ΝΔ είναι το Κίνημα Αλλαγής

O Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο υπεύθυνος του τομέα αυτοδιοίκησης Άγγελος Τόλκας, βρέθηκαν στην Ξάνθη και μίλησαν στην ανοιχτή Νομαρχιακή Συγκέντρωση – Πολιτική Εκδήλωση στην Ξάνθη.

O Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την ομιλία του, σημείωσε ότι η Διεθνής Έκθεση της Θεσσαλονίκης σηματοδότησε και επίσημα πλέον την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, οπού ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ επενδύουν στην πολώσει και στη διχαστική πολιτική, με σκοπό να διαμορφωθεί ένα πλασματικό δίπολο, που θα αυξήσει τα εκλογικά τους ποσοστά.

Ο πρώτος στόχος των επόμενων εκλογών για το ΚΙΝΑΛ, είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, το προοδευτικό ανάχωμα στο ανερχόμενο δεξιό ρεβανσισμό παίρνει περνάει από το Κίνημα Αλλαγής και αυτό είναι το δεύτερο διακύβευμα των εθνικών εκλογών. Με αυτούς τους δυο στόχους παρουσιάσαμε, ένα εξειδικευμένο προγραμματικό πλαίσιο στην ΔΕΘ ,το σχέδιο `ΕΛΛΑΔΑ` για να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των Ελλήνων πολιτών και που θα οδηγήσει στην παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου .Το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε στην περαιτέρω ειδίκευση του προγράμματος μας στην διαδικασία ανοιχτού διαλόγου που εγκαινιάσαμε με την κοινωνία.

Ο υπεύθυνος του τομέα αυτοδιοίκησης του ΚΙΝΑΛ Άγγελος Τόλκας, από την πλευρά του σημείωσε ότι έχουν ξεκινήσει η διαδικασίες για της ερχόμενες εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης το 2019 για υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες.

 Στόχος του ΚΙΝΑΛ είναι να υπάρχουν υποψήφιοι δήμαρχοι σε όλες της πρωτεύουσες τον νομών έτσι ώστε ο χώρος αυτός με το πολιτικό πρόσταγμα που έχουμε βάλει και θα παρουσιάσουμε αναλυτικά το επόμενο διάστημα να μπορέσει να έχει έκφραση να απαντήσει σε κρίσιμα ζητήματα διάλυσης της τοπικής αυτοδιοίκησης που έρχονται μέσω της απλής αναλογικής που οδηγεί σε πλήρη αποδιοργάνωση την τοπική αυτοδιοίκησης και έχουμε ευθύνη για να το κάνουμε αυτό γιατί είμαστε ο πολιτικός χώρος που έχει στηρίξει την τοπική αυτοδιοίκησης τα προηγούμενα χρόνια.

Ο στόχος μας ,είναι στους δήμους και περιφέρειες να υπάρξουν ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ και στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει έντονη κινητικότητα σε αυτή την κατεύθυνση. Σύντομα θα κάνουμε τις επιλογές μας και πολύ σύντομα στο τέλος των διεργασιών επιλογής υποψήφιων θα ανακοινωθούν και τα ονόματα υποψήφιων Περιφερειαρχών και Δημάρχων του ΚΙΝΑΛ.
Κλείνοντας ο υπεύθυνος του τομέα αυτοδιοίκησης του ΚΙΝΑΛ Άγγελος Τόλκας, για την στήριξη δυο ενεργών Περιφερειαρχών από τον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε σε επίσημο επίπεδο δεν υπάρχει καμιά συμφωνία συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και επρόκειτο με για σφετερισμό των στελεχών του ΚΙΝΑΛ

ΕΡΤ Κομοτηνής - ΣΚ

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2