Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

gazon

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Πέμπτη, 17 Ιανουάριος 2019 07:45

Δήλωση Υφυπουργού Στάθη Γιαννακίδη για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης

Τον Ιανουάριο του 2015 πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη πολιτική στη χώρα καθώς τα δύο κυρίαρχα κόμματα, ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, βρέθηκαν στα έδρανα της αντιπολίτευσης.  Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανέλαβε το δύσκολο έργο ανατροπής των πολιτικών λιτότητας και οριστικής εξόδου της Ελλάδας από τη μέγγενη των δανειστών. Μετά την επίπονη συμφωνία του καλοκαιριού του 2015, η χώρα οδηγήθηκε σε εκλογές και ο ελληνικός λαός έδωσε εκ νέου εντολή στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την εποχή των μνημονίων, στην προστασία της κοινωνίας, την αναβάθμιση της χώρας στο διεθνές στερέωμα.

Παρά τις δυσκολίες και τους συμβιβασμούς, παρά τις αρνητικές εκτιμήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης όλο το προηγούμενο διάστημα, τον Αύγουστο του 2018 οδηγηθήκαμε στην οριστική έξοδο από την εποχή των μνημονίων. Πετύχαμε την πολύ σημαντική συμφωνία για τη ρύθμιση του χρεους και καταφέραμε να αναβαθμίσουμε συνολικά το ρόλο της Ελλάδας στο διεθνές στερέωμα και τα Βαλκάνια. 

Σήμερα, μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση αναζητά την ανανέωση της εμπιστοσύνης προκειμένου να ολοκληρώσει το πολύ σημαντικό έργο που έχει μπροστά της, για τον εξορθολογισμό των σχέσεων Εκκλησίας-Κράτους, την αναθεώρηση του Συντάγματος, την υλοποίηση της συμφωνίας των Πρεσπών, την υλοποίηση της αναπτυξιακής της στρατηγικής, τη διαρκή μάχη του που δίνουμε για μείωση της ανεργίας, την ενίσχυση της απασχόλησης, την ενίσχυση της ρευστότητας της ελληνική οικονομία.  Για να περάσουμε οριστικά σε μια νέα αποχή, αφήνοντας πίσω όσα μας οδήγησαν στην κρίση, επουλώνοντας τις πληγές των πολιτικών που ασκήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό το στοίχημα θέλουμε να το υλοποιήσουμε με όλες στις δημοκρατικές δυνάμεις που αναζητούν να συμβάλουν στην προσπάθεια για ενίσχυση της δημοκρατίας και του διαλόγου, να καταφέρουμε να αφήσουμε πίσω σκοτεινές εποχές και να περάσουμε

Η σημερινή συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης έχει αναδείξει όλο το σύνολο του στραηγικού αδειξόδου της αξιωματικής αντιπολίτευσης που καταφεύγει σε άναρθρες κραυγές.

Το σύνολο των   που είχαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν διαψευστεί πλήρως

Η ΄χωρα έχει αλλάξει κατεύθυνση και ε ίναι ενισχυτμένη και σε ευα΄τη την κατέυθυνση καλούμε τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να συμβάλουν

Ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2