Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

gazon

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Κυριακή, 11 Αύγουστος 2019 19:51

Σημαντική καταγγελία από τον “Αίσωπο” για επιθέσεις σε σκυλιά

Σήμερα το μεσημέρι ο σύλλογος “Αίσωπος” ανάρτησε καταγγελία του μετά σχετικής φωτογραφίας (είναι αυτή που υπάρχει και στην ανάρτηση της Πρωινής).

Αναφέρεται σε περιστατικό που έγινε το πρωί, στη διάρκεια του οποίου άνδρας που έβγαλε βόλτα το σκυλί του επιτέθηκε σε άλλα σκυλιά που βρέθηκαν στο δρόμο του! Η καταγγελία του “Αίσωπου” που εμπλέκει και την Αστυνομία, στην οποία απευθύνθηκε, αναφέρει τα ακόλουθα:

Πριν λίγη ώρα μας ήρθε ένα μήνυμα για ένα “κύριο” που σακατεψε στο ξύλο τα σκυλιά της περιοχής!
Με βάση αυτά που είπε λοιπόν αυτός μάγκας κατεβαίνει καθημερινά βόλτα με τα σκυλί του και επειδή θεωρεί ότι τα αδέσποτα θα τον ενοχλήσουν τα σακατευει στο ξύλο έτσι και σήμερα έκανε το ίδιο!!Σήμερα όμως υπήρχε μια γυναίκα που το είδε και έπεσε επάνω στα σκυλιά για να τα σώσει και φυσικά χτύπησε και εκείνη!Όταν τον ρώτησαν γιατί το κάνει αυτό έχεις και σκυλί άρα τα αγαπάς τα σκυλιά αυτός απάντησε αυτά να ψοφήσουν και αύριο θα κατέβω με μαγκούρα και θα τα σακατεψω!
Πάλι καλά αυτήν την φορά υπήρχαν άτομα που δεν τον άφησαν έτσι μαζί με την γυναίκα που την χτύπησε και κάλεσαν την αστυνομια!Μισή ώρα μετά αφού ήρθαν ο κύριος είχε φύγει φυσικά και τελικά τους είπαν ότι έπρεπε να καλέσουν το λιμενικό!!
Εδώ θα θέλαμε να πούμε ότι ήρθε ο καιρός και ο Δήμος να ανοίξει επιτέλους τα μάτια του που ονομάζουν όλα τα σκυλιά επιθετικά και να ψάχνουν καλύτερα γιατί ένα σκυλί μπορεί να επιτεθεί σε κάποιον και να μην τα μαζεύουν όλα με το παραμικρό!Αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί έχουν μαζευτεί από τον Δήμο “επιθετικά” σκυλιά σε εκείνη την περιοχή αν ψάξανε μήπως τα ίδια έχουν πέσει θύματα επίθεσης από δίποδα όπως αυτόν τον μάγκα!
Έχουμε ξεκινήσει με τους δύο μάρτυρες να γίνουν όλα τα διαδικαστικά για να τιμωρηθεί!Φυσικα πρέπει να γίνει έλεγχος για το αν κακοποιεί και το σκυλί του!Εάν υπάρχει κάποιος ακόμα που είδε τι έγινε παρακαλούμε να μας στείλει μήνυμα!
Αυτοί οι “άνθρωποι”είναι επικίνδυνοι για την κοινωνία,από ότι είδαμε πέρα από τα σκυλιά χτύπησε την γυναίκα που πήγε να σώσει τα σκυλιά και αύριο μεθαύριο μπορεί να χτυπήσει και ένα παιδί που τον ενοχλεί!
Η ΣΙΩΠΉ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΉ!

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2