Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

gazon

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Παρασκευή, 16 Αύγουστος 2019 08:05

Απάντηση τοπικής ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για τον πρώτο μήνα Μητσοτάκη

Σε ανακοινωση της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ Ξάνθης αναφέρεται:

Εάν κάποιος πολίτης εκτός του στενού κομματικού ακροατηρίου του ΣΥΡΙΖΑ διαβάσει την τελευταία ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης θα αντιληφθεί ότι περιγράφεται κυβερνητικό έργο ακροδεξιάς, θρησκόληπτης και νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης. Είναι γεγονός πως η νέα πραγματικότητα δε συμβαδίζει με τις αντιλήψεις του ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του προσπαθούν απεγνωσμένα να αποδομήσουν την πραγματικότητα. Σε τι οφείλεται αυτός ο παραλογισμός;

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τον τελευταίο μήνα βρίσκονται σε πλήρη διανοητική σύγχυση, μια και δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη ότι μέσα σε ένα μήνα έχασαν όχι μια, αλλά τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις.

Αυτή η σύγχυση δε επιδεινώνεται βλέποντας την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να εφαρμόζει πιστά το σχέδιό της με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο, που αποβλέπει στη ρύθμιση θεμάτων της καθημερινότητας, τα οποία είχαν βαλτώσει. Τόσο απλά. Εφαρμόζει το αυτονόητο. Με απλά λόγια κάνει αυτά που δεν έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ο αντιπολιτευτικός σας λόγος είναι καταδικασμένος να αποτύχει γιατί στηρίζεται στη σαθρή βάση μιας αντιδεξιάς φαντασίωσης που έρχεται από το παρελθόν. Ο λόγος σας βρίσκεται εκτός πραγματικότητας και δεν έχει πλέον κοινωνικό αντίκρισμα. Στη μεταμνημονιακή εποχή που σταδιακά διαμορφώνεται στην Πατρίδα μας βρίσκεστε σε στρατηγικό αδιέξοδο αδυνατώντας να αρθρώσετε ένα συγκροτημένο λόγο για το μέλλον της Ελλάδας.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με σαφή και αταλάντευτο τρόπο θα ασκήσει την πολιτική της εκφράζοντας τη συλλογική μεταμνημονιακή συνείδηση που εμπεδώνεται σταδιακά στους Έλληνες πολίτες.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2