Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

gazon

94016342 547586876161694 372900150244278272 n

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Σάββατο, 24 Αύγουστος 2019 08:50

Eπιστολή Ιωάννου σχετικά «με την πρόσκληση του Δημάρχου για συνδιοίκηση όλων των παρατάξεων»

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών» κ. Απόστολος Ιωάννου, απέστειλε στον νέο Δήμαρχο κ. Ντίνο Χαριτόπουλο επιστολή σχετικά με την πρόσκληση του Δημάρχου για συνδιοίκηση όλων των παρατάξεων από την 1η Σεπτεμβρίου.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του κ. Ιωάννου έχει ως εξής:

Σάπες 23-8-2019

Προς: Δήμαρχο Μαρωνείας - Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο

Αγαπητέ Δήμαρχε

Ανέγνωσα με μεγάλο ενδιαφέρον την πρότασή σου γιασυνδιοίκησηκαι συνεργασία στο Δήμο μαςΟΛΩΝτων παρατάξεων, η οποία μάλιστα λαμβάνει χώρα σε ασυνήθιστη χρονική στιγμή, πριν καν εκκινήσει η θητεία της νέας Διοίκησης.

Δυστυχώς, εγώ και οι συνεργάτες μου, δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε κάποιο ουσιαστικό περιεχόμενο στα όσα προτείνεις. Σίγουρα το νέο θεσμικό περιβάλλον στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι περισσότερο φιλικό για συνεργασίες, ωστόσο αυτές δεν μπορεί να θεωρούνται εκ των προτέρων επιβεβλημένες, ούτε παραγωγικές, όπως αφήνεις να εννοηθεί από τη γενικόλογη πρότασή σου. Μπορούν π.χ. κάλλιστα να προκύψουν σε πιο στέρεα βάση κατά την πορεία εφαρμογής των πολιτικών του Δήμου από την 1ηΣεπτεμβρίου, οι οποίες θα αξιολογούνται και θα οδηγήσουν σε πιο καθαρό τοπίο και ενδεχομένως σε πιο πειστικές και ειλικρινείς συναινέσεις.

Η Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών κι εγώ προσωπικά είμαστε υπέρ της συνεργασίας των παρατάξεων και όλων των πολιτών και φορέων του Δήμου μας, πράγμα που εκφράσαμε δυναμικά κι υπεύθυνα σε κάθε φάση της πρόσφατης δοκιμασίας των εκλογών. Παραμένουμε συνεπώς, στην παρούσα φάση, σε όσα είχα δηλώσει συγχαίροντάς σε για την εκλογή σου, τα οποία με την ευκαιρία θα ήθελα να επαναλάβω κατά λέξη: «Δέσμευση της παράταξής μας είναι να συμβάλλει στην καλή λειτουργία του Δήμου και να υποστηρίξει κάθε δράση προς όφελος της περιοχής και των κατοίκων της, στο πλαίσιο μιας ουσιαστικής συνεργασίας με τη νέα δημοτική αρχή και τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης.»

Αγαπητέ Δήμαρχε

Η παράταξή μας δεν μπορεί να απαντήσει στην επιστολή σου με τρόπο συγκεκριμένο διότι πολύ απλά δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο σε αυτή. Ανεξάρτητα από τυχόν νέες (πάντα καλοδεχούμενες) πρωτοβουλίες σου στο ίδιο πνεύμα, είναι αναμενόμενο ότι σε κάθε περίπτωση θα ασκήσουμε εποικοδομητική αντιπολίτευση με γνώμονα το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας, επιτρέποντάς σου, χωρίς μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες εκ μέρους μας, να αναπτύξεις κάθε θετική πολιτική για τον τόπο, συμβάλλοντας όπου μπορούμε και με τις δικές μας δυνάμεις. Ταυτόχρονα σκοπεύουμε να είμαστε σε εγρήγορση για τον απαραίτητο έλεγχο και κριτική, σε συνδυασμό με προώθηση των δικών μας προτάσεων μας και ιδεών, ώστε να εξασφαλίζεται ηδημοκρατική λειτουργίαως θεμέλιο καλής διακυβέρνησης.

Με εκτίμηση

Απόστολος Ιωάννου

Επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών»

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2