Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

970x250 mask 1

gazon

94016342 547586876161694 372900150244278272 n

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Σάββατο, 31 Αύγουστος 2019 10:55

Τελετή Ορκωμοσίας στον Ίασμο

Ορκίστηκαν την Παρασκευή ο νέος δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων  στον οικισμό της Γαλήνης. Η ορκωμοσία έγινε στο χωριό Γαλήνη γενέτειρα του νεοεκλεγμένου δημάρχου Οντέρ Μουμίν.

Υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του δήμου Ιάσμου οδηγήθηκαν στον χώρο της ορκωμοσίας τα νέα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Ιάσμου. Το παρών έδωσαν πολλοί φίλοι και συγγενείς των νέων δημοτικών συμβούλων καθώς επίσης και πολλοί εκπρόσωποι θεσμικών φορέων της περιοχής, όπως του στρατού, της Μητρόπολης και του Πανεπιστημίου που εκπροσωπήθηκε από τους Αντιπρυτάνεις Φώτη Μάρη και Μαρία Μιχαλοπούλου, του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης που εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρο του κ. Ιωάννα Χατζηαντωνίου, καθότι ο νέος δήμαρχος Ιάσμου, αποτελεί μέλος του Συλλόγου.

Την δέσμευσή του για ίσες, ισόνομες, ισότιμες, ισάξιες παροχές προς όλους δίχως αποκλεισμούς επανέλαβε στην ομιλία του ο νέος δήμαρχος, 34 μόλις ετών, σε έναν οικισμό που ο συνδυασμός του έλαβε το μεγαλύτερο ποσοστό του, 70,87%.

Ο δήμαρχος Μουμίν Οντέρ καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και αφού έγιναν και οι ευλογίες από τους μουσουλμάνους και χριστιανούς ιεράρχες, ακολούθησε η ορκωμοσία και έπεσαν οι υπογραφές ανάληψης καθηκόντων. 

 

Δήμαρχος όλων, και όχι των οικονομικών συμφερόντων

Κατά την ομιλία του ο νέος Δήμαρχος έκανε εκτενή αναφορά στους δύο προηγούμενους δημάρχους του Ιάσμου, τόσο τον απερχόμενο κ. Καδή Ισμέτ όσο και τον πρώην Δήμαρχο κ. Κυριάκο Αμούντζα, ενώ τόνισε κατά την ομιλία του ότι θα είναι Δήμαρχος για όλους τους πολίτες του Ιάσμου, δεσμευόμενος για ίσες, ισόνομες, ισάξιες παροχές για όλους χωρίς αποκλεισμούς.
 
Ευχήθηκε σε όλους τους συμβούλους που εκλέχτηκαν να είναι άξιοι, σιδεροκέφαλοι, και αν λειτουργούν πάντα με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, γιατί ο αγώνας που θα διανύσουν θα είναι μακρύς και δύσκολος.
Ο ίδιος τόνισε πως δεν θα είναι συνηθισμένος Δήμαρχος, και έχει πολλά να προσφέρει στον τόπο και την τοπικμή αυτοδιοίκηση με την βοήθεια των ολιτών και των συνεργατών του.
«Θα υπηρετήσω άοκνα, συστηματικά, όπως εκ του νόμου έχω υποχρέωση όλους τους συνδημότες μου, αλλά δεν επιδιώκω να γίνω Δήμαρχος όλων, δεν θα είμαι δήμαρχος των οικονομικών συμφερόντων και των εργολάβων, θα είμαι Δήμαρχος των απλών Δημοτών μας, της μεσαίας τάξης των ασθενέστερων, των ηλικιωμένων, των νέων, της γενιάς μας και της επόμενη γενιάς» σημείωσε.
 
Δεν θα είναι λοιπόν Δήμαρχος των υποκριτών, των συκοφαντών, αλλά Δήμαρχος των γνησίων, αληθινών, πραγματικών, ειλικρινών Δημοτών, που θα εξυπηρετεί με γνώμονα το κοινό καλό και το συμφέρον του κάθε Δημότη, δεικνυόμενος να συγκρουστεί όπου χρειαστεί, να συναινέσει όπου απαιτείται.
 
«Θα υπερασπιστώ τα συμφέροντά σας, θα εργαστώ σκληρότερα από τον καθένα, για να κάνω τη ζωή και την καθημερινότητά σας καλύτερη» κατέληξε.

Φώτος ΦΒ Περισκόπιο

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2