Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

970x250 mask 1

gazon

94016342 547586876161694 372900150244278272 n

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Δευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2019 08:20

«Ο Πρωθυπουργός ήρθε στη Θεσσαλονίκη για ν’ ακούσει και θα τ’ ακούσει !»

Ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης, κατά τη συνάντησή του με τους φορείς της Βόρειας Ελλάδας, ενόψει της 84ης ΔΕΘ, είπε ότι ήρθε απλά να τους ακούσει και επιφυλάχθηκε να προβεί σε κυβερνητικές εξαγγελίες στα εγκαίνιά της.

Τότε ας ακούσει και για κάποια από αυτά που δεν βλέπει ότι έχουν γίνει:

Ότι με κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα ξεμπλόκαραν όλα τα μεγάλα έργα με αιχμή το Μετρό της Θεσσαλονίκης και απαντήθηκαν διλήμματα προς όφελος της Θεσσαλονίκης, των πολιτών και της ιστορίας της, όπως το ζήτημα των αρχαίων στον σταθμό της Βενιζέλου.

Ότι με κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, τα Στρατόπεδα της Θεσσαλονίκης άρχισαν να αποδίδονται στις τοπικές κοινωνίες για τη δημιουργία μητροπολιτικών πάρκων, χώρων πρασίνου, αθλητισμού και ιστορικής μνήμης της πόλης, ενώ η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη σχεδιάζει το ξεπούλημά τους σε ιδιώτες.

Ότι με κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα δρομολογήθηκε η ίδρυση του νέου Διεθνούς Πανεπιστημίου με τμήματα σε όλη τη Μακεδονία και έμφαση στην Έρευνα και Καινοτομία, που η ΝΔ φρόντισε να αναστείλει, μόλις ανέλαβε. Και να μην ξεχνά ότι επί ΣΥΡΙΖΑ κατεγράφη για πρώτη φορά ανάσχεση του φαινομένου του brain drain.

Ότι με κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα  εκπονήθηκε ένα ρεαλιστικό σχέδιο για το παραγωγικό μοντέλο της χώρας και της περιοχής. Υιοθετήθηκε ένα πλέγμα πολιτικών για τη Βαλκανική Συνανάπτυξη, βασισμένο στα  πλεονεκτήματα της ελληνικής οικονομίας και κυρίως το υψηλό επιστημονικό δυναμικό. Όχι ένα αναπτυξιακό μοντέλο φτηνού κόστους, που προορίζει τους νέους για ανειδίκευτο εργατικό δυναμικό με ανύπαρκτες εργασιακές σχέσεις, όπως  ήδη κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ότι με κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα  ιδρύθηκε το Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, το οποίο ο κ. Μητσοτάκης κατήργησε μόλις έγινε πρωθυπουργός και μετά επανασύστησε.

Αλήθεια, θα συνεχίσει να λειτουργεί και μετά τη ΔΕΘ ή η φωτογραφία με την προϊστάμενη του Γραφείου δίπλα στον Πρωθυπουργό από τη σύσκεψη στο Διοικητήριο θα είναι το μοναδικό σουβενίρ από αυτή τη συνεργασία;

Ο κ. Μητσοτάκης θα τ’ ακούσει και από τους πολίτες που εξαπάτησε για να γίνει πρωθυπουργός,  επενδύοντας στον πιο χυδαίο και επικίνδυνο λαϊκισμό, σε ό,τι αφορά στο Μακεδονικό και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Από το περσυνό βήμα της ΔΕΘ ο κ. Μητσοτάκης έβγαζε πύρινους λόγους και έσπερνε τον διχασμό, μιλώντας για "προδοτική συμφωνία". Οι ίδιοι οι υπουργοί του τώρα σπεύδουν, ο ένας μετά τον άλλον, να την εφαρμόσουν, ζητώντας μάλιστα "πιστή τήρηση των όρων της"  με γνώμονα το εθνικό συμφέρον!Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Αναπληρώτρια Τομεάρχης Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας – Θράκης

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2