Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

970x250 mask 1

gazon

94016342 547586876161694 372900150244278272 n

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Σάββατο, 14 Σεπτέμβριος 2019 10:06

Πρύτανης ΔΠΘ σε πρωτοετείς φοιτητές: "Σας καλωσορίζω στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ένα ακριτικό και σημαντικό Πανεπιστήμιο"

Τους πρωτοετείς φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης θέλησε να καλωσορίσει ο πρύτανης του ΔΠΘ Αλέξανδρος Πολυχρονίδης.

Ο κ. Πολυχρονίδης μέσω επιστολής ευχήθηκε καλή δύναμη, καλή ακαδημαϊκή πορεία και καλή διαμονή στη Θράκη σε όλους τους νέους φοιτητές του ΔΠΘ.

 

Αναλυτικότερα η επιστολή του αναφέρει: 

«Με ιδιαίτερη χαρά σας συγχαίρω για την επιτυχία σας στις πανελλήνιες εξετάσεις, η οποία ήταν αποτέλεσμα κυρίως μιας προσωπικής επίπονης προσπάθειάς σας, αλλά και πολύτιμης στήριξης των γονέων σας.

Σας καλωσορίζω στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ένα ακριτικό και σημαντικό Πανεπιστήμιο. Από την ίδρυσή του το 1973 έως σήμερα και με τη διαχρονική προσπάθεια όλων των μελών του έχει κατορθώσει να αναπτυχθεί και να καταλάβει επάξια μια θέση στην εθνική και διεθνή πανεπιστημιακή κοινότητα. Διαθέτει 8 σχολές, 20 τμήματα, 56 προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών και έναν αριθμό 30.000 περίπου προπτυχιακών, μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψηφίων διδακτόρων.

Αποτελεί κέντρο παιδείας και αριστείας και έχει ως στόχο την υψηλή επιστημονική κατάρτισή σας, ώστε να διεκδικήσετε μια επαγγελματική πορεία που να σας ικανοποιεί, και τη σφυρηλάτηση άξιων και ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων.

Παρά τη δυσχερή οικονομική συγκυρία, είναι σθεναρή η βούλησή μας για περαιτέρω ενδυνάμωση και ανάπτυξη του Πανεπιστημίου μας και εκμετάλλευση όλων των ευκαιριών για την επίτευξη των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων στόχων του.

Ταυτόχρονα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση των υποδομών του και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών του, καθώς και του τεχνολογικού και επιστημονικού εξοπλισμού του. Αποδίδουμε, επίσης, τεράστια σημασία στην έρευνα και καινοτομία φροντίζοντας για τη σύνδεσή μας με αναπτυξιακούς φορείς και την ανάπτυξη συνεργασιών σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Η έγκαιρη προσαρμογή σας στην ακαδημαϊκή νοοτροπία, η συνεπής συμμετοχή σας στην εκπαιδευτική διαδικασία και η ορθή διαχείριση του χρόνου και της ελευθερίας που σας παρέχεται αποτελούν προϋποθέσεις για την επιτυχία στις σπουδές σας.

Με πρόδηλο ενδιαφέρον για όλους τους φοιτητές και για τα άτομα με ιδιαίτερες δεξιότητες ή δυσκολίες, έχουμε δημιουργήσει δομές που μπορούν να συμβάλουν στην προαγωγή της εποικοδομητικής μάθησης, της κοινωνικοποίησης και της ακαδημαϊκής επιτυχίας τους.

Η Διοίκηση, καθώς και το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του Δ.Π.Θ. θα είμαστε συμπαραστάτες σας σε όλη αυτήν τη δημιουργική πορεία των σπουδών σας και θα σας στηρίζουμε σε κάθε βήμα και σε κάθε προσπάθειά σας.

Η παρουσία σας στο Πανεπιστήμιο σάς παρέχει, επίσης, μια πολύ καλή ευκαιρία για συμμετοχή σε δράσεις εθελοντισμού, πολιτισμού, αθλητισμού και κοινωνικής προσφοράς, παράλληλα με τις σπουδές σας, ώστε να ενισχυθούν και οι δεσμοί σας με την τοπική κοινωνία.

Πιστεύοντας ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας, σας εύχομαι ολόθερμα καλή δύναμη, καλή ακαδημαϊκή πορεία και καλή διαμονή στη Θράκη.

Ο πρύτανης
Αλέξανδρος Χ. Πολυχρονίδης
καθηγητής Χειρουργικής».

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2