Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

gazon

94016342 547586876161694 372900150244278272 n

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2020 12:24

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Όχι στην εσωστρέφεια, σε κομματικές αντιπαλότητες και στην παράβλεψη των δικών μας λαθών»

Γράφτηκε από τον

Η επικοινωνία είναι ο εύκολος (στις μέρες μας και ο ελκυστικότερος) τρόπος άσκησης της πολιτικής αλλά όταν υποκαθιστά την ουσία της, που είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων, η παραγωγή θέσεων, απόψεων και προτάσεων, δεν εξυπηρετεί το κοινό καλό παρά την προσωπική προβολή.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής κος Ιωάννης Γκαράνης επέλεξε έναν άκρως επικοινωνιακό τρόπο για να εκδηλώσει τη διαφωνία του για τον ‘’αποκλεισμό’’ του Δήμου από τις συναντήσεις της Διακομματικής.

Η ουσία είναι ότι ο Δήμος Κομοτηνής δεν αποκλείστηκε από τη διαβούλευση, άλλωστε γι αυτό προσκλήθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια, και αυτονόητα κάτι τέτοιο δεν θα ήταν θα ήταν αποδεκτό από κανέναν , ανεξαρτήτου κομματικής ταυτότητας.

Στην προετοιμασία παρομοίων επισκέψεων, προηγείται κύκλος τηλεφωνικών επαφών και συζητήσεων, όπου ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες και οριστικοποιείται το πρόγραμμα. Από τη στιγμή που ο Δήμαρχος Κομοτηνής ήθελε να προσδώσει συμβολικό χαρακτήρα, με την πραγματοποίηση επίσκεψης στο Δημαρχείο , το οποίο είναι απολύτως θεμιτό, θα μπορούσε να το ζητήσει κατά τη διάρκεια των επαφών που προηγήθηκαν και είμαι σίγουρος πως δεν θα έβρισκε αντίθετο κανένα μέλος της Επιτροπής ή ακόμα και να εκφράσει την αντίθεσή του όταν δημοσιοποιήθηκε το πρόγραμμα. Ο τρόπος που επέλεξε όμως, αποχωρώντας από τη σύσκεψη, δεν εξυπηρετεί την ουσία , που είναι οι προτάσεις του Δήμου για την ανάπτυξη της Κομοτηνής, αλλά την επικοινωνία και μόνο.

Επίσης, για την αποκατάσταση της αλήθειας, και δυστυχώς για τους διάφορους καλοθελητές που επιχειρούν να προσδώσουν στην επιτροπή κομματικό χαρακτήρα και να απαξιώσουν έτσι τον ρόλο της, η πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής κα Ντόρα Μπακογιάννη, δεν πραγματοποίησε καμία επίσημη κομματική συνάντηση , καθώς η επίσκεψή της αφορούσε τις εργασίες της Διακομματικής και δεν είχε κομματικό χαρακτήρα.

Η σύσταση της Διακομματικής επιτροπής είναι μια μοναδική ευκαιρία για την περιοχή μας, να διορθώσουμε τις αστοχίες, τα λάθη, τις παραλείψεις του παρελθόντος, να σχεδιάσουμε και να χαράξουμε το μέλλον μας. Αν αναλωθούμε σε εσωστρέφεια, σε κομματικές αντιπαλότητες, σε κινήσεις αυτοπροβολής, τα επόμενα χρόνια θα συζητάμε για μια χαμένη (ακόμη ) ευκαιρία και θα συνεχίσουμε να επιρρίπτουμε τις ευθύνες για τα προβλήματα της Θράκης στην κεντρική εξουσία, παραβλέποντας έτσι τα δικά μας λάθη.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2