Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

gazon

94016342 547586876161694 372900150244278272 n

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Σάββατο, 17 Οκτώβριος 2020 06:34

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Ροδόπης σχολιάζει τις επισημάνσεις του Δήμου Κομοτηνής για το Νοσοκομείο

Γράφτηκε από τον

Θέρμα συγχαρητήρια στον Δήμο Κομοτηνής για την προσφορά του προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής συνολικού ύψους 102.300 ευρώ, που τα προσέφερε παρόλο που δεν είχε θεσμική υποχρέωση (όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου), από τα χρήματα των δημοτών.

Το Δελτίο Τύπου της ΔΕΕΠ Ροδόπης στις 13 Οκτωβρίου δεν αναφερόταν στους δωρητές του Νοσοκομείου, αλλά στις δηλώσεις του βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επίσκεψή του στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Άλλωστε κάτι τέτοιο θα ήταν πρακτικό αδύνατον, καθώς υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για προσφορά, τόσο από θερμικούς φορείς όσο και από ανώνυμους πολίτες της περιοχής που βοήθησαν από το υστέρημά τους, χωρίς να αναζητούν την προβολή τους.

Το Δελτίο Τύπου του Δήμου Κομοτηνής, χωρίς να υπάρχει εμφανής λόγος για την σύνταξή του, υπήρξε η τρίτη προσπάθεια, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, της Δημοτικής Αρχής να δημιουργήσει πολιτική αντιπαράθεση.

Είχε προηγηθεί ο χαρακτηρισμός της σύσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους φορείς της περιοχής ως κομματική, κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου, εξαιτίας της παρουσίας του Προέδρου της ΔΕΕΠ Ροδόπης στο πάνελ και η αποχώρηση του Δημάρχου Κομοτηνής από τη σύσκεψη με τη Διακομματική Επιτροπή για την ανάπτυξη της Θράκης, προσπαθώντας να αποδώσει στην επίσκεψη κομματικό χαρακτήρα, λόγω της παρουσίας της Προέδρου κας Ντόρας Μπακογιάννη.

Προφανώς η Δημοτική Αρχή δεν θέλει να αποδεχτεί το γεγονός πως οι πολίτες έχουν αναθέσει την διακυβέρνηση της χώρας στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, και σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να αντιπαρατεθεί με κριτήρια καθαρά κομματικά.

Να τους υπενθυμίσουμε πως σε κάθε επίσκεψη κυβερνητικών στελεχών, που είχε την ευθύνη οργάνωσής της η ΔΕΕΠ Ροδόπης, είχε συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα και πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο καθώς προτεραιότητα μας είναι να είμαστε αρωγοί στην επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας, χωρίς κομματικές διακρίσεις και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε.

Μετά λύπης μας όμως διαπιστώνουμε πως ο Δήμαρχος Κομοτηνής κος Ιωάννης Γκαράνης δεν έχει αποβάλει την προηγούμενή του ιδιότητα, του Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Ροδόπης και λειτουργεί με κομματικές πρακτικές και όχι με αυτοδιοικητικό προσανατολισμό.

Η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι αντίπαλός της είναι η καθημερινότητα των πολιτών του Δήμου και η επίλυση των προβλημάτων τους καθώς αυτοί είναι που στο τέλος της θητείας τους θα τους κρίνουν και όχι τα κομματικά γραφεία και η εξυπηρέτηση πολιτικών συμφερόντων.

Τέλος, καθώς διακρίνουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στην αναφορά ποσών, θα ήταν θεμιτό να ενημερωθούν οι δημότες για το ποσό που έχει λάβει ο Δήμος Κομοτηνής από την Πολιτεία ως έκτακτη επιχορήγηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας καθώς και τη μέχρι στιγμής χρήση του.

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2