Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

gazon

94016342 547586876161694 372900150244278272 n

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2021 07:13

ΑΠ. ΠΑΝΑΣ: «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ “CLICK IN SHOP” ΣΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ»

Γράφτηκε από τον

Κοινοβουλευτική Αναφορά κατέθεσε ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής Πάνας Απόστολος προς τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, προωθώντας την επιστολή του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και συγκεκριμένα του Πρόεδρου του κ.Κουφίδη Ιωάννη με την οποία αιτείται την εφαρμογή του θεσμού «click in shop», δηλαδή την «παράδοση εντός καταστήματος» στο λιανεμπόριο.

Στην Αναφορά ο κ. Πάνας σημειώνει, πως σύμφωνα με την επιστολή του Επιμελητηρίου τα νέα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν, ως προς τη λειτουργία της αγοράς, έχουν δημιουργήσει αναταραχή στην επιχειρηματική κοινότητα και ιδιαίτερα στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, ενώ η συνεχής άρση και εκ νέου επιβολή οριζόντιων περιορισμών (lockdown ακορντεόν) έχουν κουράσει τον εμπορικό κόσμο.

Ο κ. Πάνας αναφέρει : « Το πρόσφατο κλείσιμο του λιανεμπορίου έχει αναστατώσει την αγορά και ιδιαίτερα τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, που δέχονται αλλεπάλληλες επιβαρύνσεις. Για τους λόγους αυτούς με την κοινοβουλευτική μου παρέμβαση, ζητώ από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προωθώντας το αίτημα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, να προχωρήσει στις δεσμεύσεις της για την εφαρμογή της μεθόδου «click in shop».Μέθοδος που αναμένεται να οδηγήσει -τηρουμένων των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων -στην ταχύτερη λειτουργία και τόνωση της αγοράς».

Το ακριβές κείμενο της ΑΝΑΦΟΡΑΣ έχει ως εξής :

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς το Προεδρείο της Βουλής

Για τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη

Θέμα: «Εφαρμογή του θεσμού “click in shop” στο λιανεμπόριο».

Κύριε Υπουργέ

Σας προωθώ την με Αριθ. Πρωτ. : 52 /10-01-2021 επιστολή του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ με την οποία αιτούνται την εφαρμογή του θεσμού «click in shop», δηλαδή την «παράδοση εντός καταστήματος» στο λιανεμπόριο.

Μάλιστα επισημαίνουν, πως τα νέα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν, ως προς τη λειτουργία της αγοράς, έχουν δημιουργήσει αναταραχή στην επιχειρηματική κοινότητα και ιδιαίτερα στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, ενώ η συνεχής άρση και εκ νέου επιβολή οριζόντιων περιορισμών (lockdown ακορντεόν) έχουν κουράσει τον εμπορικό κόσμο.

Στη επιστολή βέβαια τονίζεται, πως πρωταρχική είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής, αλλά εφόσον τηρούνται όλα τα υγεινομικά πρωτόκολλα-όπως τηρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα από τους επιχειρηματίες -με ύψιστο αίσθημα ευθύνης και πειθαρχία, τότε μπορεί η συγκεκριμένη μέθοδος να προχωρήσει. Άλλωστε, όπως σημειώνουν το «click in shop», αποτελεί και μια δέσμευση της κυβέρνησης, για την όσο το δυνατόν ταχύτερη λειτουργία και τόνωση της αγοράς.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες και για την ενημέρωσή μας ως προς αυτές.                                                                                                                        

Ο αναφέρων Βουλευτής 

Απόστολος Πάνας

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2