Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

ioannis papadopoulos

gazon

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Δευτέρα, 09 Ιούλιος 2018 10:28

Park Food Festival …με γεύσεις του «δρόμου» στην Καβάλα

Γεύσεις, παιχνίδια, εκπαιδευτικές δράσεις και μουσική θα συνθέσουν το σκηνικό της πρώτης γιορτής η οποία φιλοξενείται στην πόλη με θέμα το φαγητό και τη μουσική

Το Park Food Festival… ψήνεται κι ετοιμάζεται να φέρει στην Καβάλα μια γιορτή με θέμα το φαγητό και τη μουσική.

Ένα φεστιβάλ με πολλές επιλογές για τους επισκέπτες από τις «γεύσεις του δρόμου» σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το πάρκο Φαλήρου.

Το Park Food Festival θα διεξαχθεί την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 (18:00-00:00) και θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία γευσιγνωσίας έχοντας μεγάλη ποικιλία από «κουζίνες-bar του πάρκου».

Όλες τις ημέρες θα «ντύνουν» με τις εξαιρετικές τους μουσικές καταξιωμένοι καλλιτέχνες σε συνεργασία με νέες ορχήστρες της περιοχής μας.

Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα σπιτάκια όπου μέσα θα βρίσκονται γνωστά καταστήματα εστίασης από όλη την Ελλάδα, τα οποία θα πουλάνε το φαγητό τους.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το φαγητό της επιλογής τους και να το απολαύσουν σε έναν από τους πολλούς ιδιαίτερους πάγκους που θα τοποθετηθούν στο Φάληρο για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Επίσης, από ένα φεστιβάλ φαγητού δε θα μπορούσαν να λείπουν τοπικά προϊόντααπό παραγωγούς οι οποίοι θα τα εκθέτουν.

Επιπλέον, το Park Food Festival έχει ως στόχο να περάσει μηνύματα και να προσφέρει γνώσεις στους ανθρώπους της Καβάλας και στους επισκέπτες της.

Αυτό θα επιτευχθεί με τους εξαιρετικούς «park chef» από το Chef Club Ελλάδος, οι οποίοι θα έρθουν από όλη την Ελλάδα και αφού κάνουν διάφορες επιδείξεις, θα μαγειρέψουν φαγητά από την διεθνής κουζίνα (Μεξικάνικο, Ισπανικό και Κινέζικο) σε διάφορα σημεία του πάρκου.

Επίσης, θα φιλοξενηθεί το ετήσιο πρόγραμμα της WWF Greece, με όνομα «Μαγειρεύουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας» που ως θέμα έχει τη σωστή διατροφή, καθώς και η Ένωση Διατροφολόγων.

Θεωρείται δεδομένο ότι από την γιορτή δε θα μπορούσαν να λείψουν τα «park labs», δηλαδή τα θεματικά εργαστήρια για όλους τους μικρούς φίλους, από τους εθελοντές της Action Team και το La Maison De Gourmet.

Επίσης, ετοιμάζονται μοναδικά μουσικά project από αγαπημένους καλλιτέχνες σε συνεργασία με νέους μουσικούς από διάφορες ορχήστρες της περιοχής μας.

Οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο «park stage» είναι η Penny Baltatzi, η Αγάπη Ιτόγια, οι Deep Soul, η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Καβάλας και οι «Kostas Zekos and the Soundgangstres».

Η είσοδος στις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη.

Τέλος, το πάρκο Φαλήρου θα αλλάξει πλήρως μορφή αισθητικά, γεμίζοντας με χρώμα και ζωή. 

Αναμένονται πάνω από 20.000 επισκέπτες στο Park Food Festival όχι μόνο από την Καβάλα, αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας, καθώς θα «ακουστεί» παντού.

 

KavalaPost

 

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2