Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

64759092 713592732426656 2667375862789177344 n

gazon

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Τρίτη, 08 Ιανουάριος 2019 19:24

Επιτυχία σημείωσε ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ροδόπης «Η Τραπεζούντα»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 16η συνεχόμενη χρονιά ο  Ετήσιος Χορός του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ροδόπης «Η Τραπεζούντα», το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Chris & Eve. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμον, ο οποίος ευλόγησε την βασιλόπιτα του Συλλόγου.

 Τον Χορό του Συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους  ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας Θράκης, κ. Μέτιος Χρήστος και ο Αντιπεριφεριάρχης Ροδόπης, κ. Τσαλικίδης Νίκος, κ. Γκαράνης Γιάννης, εκπρόσωπος του Δήμαρχου  και  υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Κομοτηνής, οι  αντιδήμαρχοι  κ. Πολιτειάδης Δημήτρης και Σωτηρακοπουλος Νικολαος, οι Δημοτικοί  Σύμβουλοι  Καρελιάδου Αφροδίτη, Λαφτσή Ελένη, Θεοχαρίδης Γιώργος και κ. Ταπατζάς Μανώλης.

Επίσης κοντά στο σύλλογο ήταν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γραβάνης Αντώνης και οι Πολιτευτές κ. Ελευθεριάδου Βούλα της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χαρίτος Δημήτριος του ΣΥΡΙΖΑ και Μανανάς Γεώργιος του ΚΙ.ΝΑΛ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της 21ης Ταξιαρχίας ΤΘΤ, Ταξιάρχος Καμπουρίδης Λαζαρος και ο κ. Τσελελκιδης, εκπρόσωπος του Ταξίαρχου κ. Χατζγηγεωργίου Γεωργίους της 29ης Ταξιάρχίας Π.Ζ. Επίσης, παρόντες ήταν και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παπακωνσταντίνου Νίκος, Λαζαρίδης Γεώργιος και Νάκος Χρήστος, ενώ μας τίμησε με την παρουσία του και ο τεχνικός διευθυντής της επιχείρησης ALFA BETA ROTO(ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνης), που χρόνια στηρίζει τις δράσεις του συλλόγου.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι και μέλη των παρακάτω συλλόγων και φορέων της περιοχής: Σύλλογος Ποντίων Έβρου, Σύλλογος Ποντίων Σαπών «Τα Κασσιτερά», Σύλλογος Ποντίων Κιζαρίωτών «Ο Πόντος», Σύλλογος Ποντίων Θρυλορίου " Η Κερασούντα και το Γάρς", Αγροτικος Συναιτερισμός Θρυλορίου, Αθλητικός Σύλλογος Θρυλορίου «Ο Ποντος», Αθλητικός- Ποδοσφαιρικός.  Σύλλογος «Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου», Σύλλογος Ποντίων Κομοτηνής «Ο Εύξεινος Πόντος», Σύλλογος Γυναικών Υφαντών, Σύλλογος Ποντίων Παγουρίων, Σύλλογος Ποντίων Ξάνθης, Σύλλογος Ποντίων Νέστου Χρυσουπόλεως, Σύλλογος Ποντίων Κεχροκάμπου, Σύλλογος Ποντίων Καβάλας. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης η αντιπρόεδρος της Π.Ο.Ε (Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος) κ. Χρύσα Μαυρίδου, η εκπρόσωπος του Σ.ΠΟ.Σ της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης κ. Αθηνά Νακούση, καθώς και ο εκπρόσωπος της Π.Ο.Π.Σ(Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων) κ. Ζουρνατσίδης Χρήστος και Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ηρακλείου Κρήτης.

 Το γλέντι κράτησε με αμείωτη ένταση ως τις πρώτες πρωϊνές ώρες, με την καλλιτεχνική ομάδα που πλαισίωσαν οι τραγουδιστές Μπάμπης Ιωακειμίδης και Γιώργος Παπαγιαννίδης, οι λύραριδες  Τάσος Πετρόπουλος και Παναγιώτης Κοργιαννίδης, στο Αγγείο, γαβάλ  - ο Γιώργος Μοσκοφίδης, στο ζουρνά, κλαρίνο - ο Θεόδωρος Αμπατζίδης, στο Νταούλι – ο Νίκος Παπαδόπουλος και στα πλήκτρα ο Κώστας Σαββίδης.

 

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ροδόπης «Η Τραπεζούντα» εύχεται χρόνια πολλά και καλή χρόνια, και  ευχαριστεί θερμά όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους τον Ετήσιο Χορό, καθώς και όλους τους δωροθέτες και ανθρώπους που στηρίζουν τις δράσεις του συλλόγου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης: τον Καραολάνη Αναστάσιο -  El clásico, τον Νίκο Ευκαρπίδη ( Καφενειο Da Luz), τον Ανέστη Βαφειάδη (εστιατόριο Τα αδέλφια) , τον  Νίκο Παπακωνσταντίνου (café bar Avant Gard), τον Κιλτσικη Ιωάννη - Τα Αστρα, και τις επιχειρήσεις  Kaffeine,  Μεμολινα Ε.Ε., Κορυφή, Κιασηφ Χακη Αϊφερ, Extra.                                                                          

Σύλλογος Ποντίων Ν. Ροδόπης "Η Τραπεζούντα"

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2