Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

gazon

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Σάββατο, 12 Ιανουάριος 2019 08:21

Ενημερωτική διάλεξη για την Ανακύκλωση στο Δ’ Σώμα Στρατού

Το Δ΄Σ. Στρατού στο πλαίσιο των δράσεων της Περιβαλλοντικής Πολιτικής του ΥΠΕΘΑ, πραγματοποίησε ενημερωτική διάλεξη με θέμα «Προστασία του Περιβάλλοντος-Ανακύκλωση με διαλογή στην Πηγή» την Παρασκευή 11 Ιαν 19, στο Αμφιθέατρο του Στρατοπέδου «ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ».

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Δημήτριος Πολιτόπουλος, ο Δήμαρχος Δράμας και Πρόεδρος της ΔΙΑΜΑΑΘ (Διαχείριση Απορριμάτων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης) κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ενώ οι ομιλητές, ο κ. Κομίλης Δημήτριος από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ο κ. Παπασωτηρίου Δημήτριος από την ΕΕΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης), ο κ. Βογιατζής Γεώργιος από την ΔΙΑΜΑΑΘ και ο Τχης (ΜΧ) Καρανάσος Ευάγγελος από την ΠΕΥΑ (Περιφερειακή Επιθεώρηση Υγιεινής και Ασφαλείας) του Δ΄ΣΣ, ανέπτυξαν την υπάρχουσα κατάσταση, τις προοπτικές, τις επιδιώξεις και τον σχεδιασμό για το μέλλον στον τομέα της Ανακύκλωσης.              

Το Σώμα Στρατού συνεχίζει στα 4 Στρατόπεδα του ν. Ξάνθης, το πρόγραμμα εναλλακτικής διαχείρισης Αστικών Στερεών Απορριμμάτων που πραγματοποιήθηκε στην ΠΕ XII M/K MΠ στην Αλεξανδρούπολη, με σκοπό να επεκταθεί σταδιακά σε όλα τα Στρδα του Σώματος Στρατού.

Στην ημερίδα παρευρέθησαν εκπρόσωποι από την Περιφέρεια, τις Αντιπεριφέρειες, από τους περισσότερους Δήμους της Θράκης, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, το Επιμελητήριο Ξάνθης και το Νοσοκομείο Ξάνθης και εκπρόσωποι υπεύθυνοι για την ανακύκλωση, από όλα τα Στρδα του Σώματος Στρατού.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2