Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

gazon

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Σάββατο, 12 Οκτώβριος 2019 08:57

Επίσκεψη στο Διδυμότειχο πραγματοποίησε η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη

Επίσκεψη στο Διδυμότειχο πραγματοποίησε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019, η Υφυπουργός Παιδείας κα Ζαχαράκη Σοφία. Η Υφυπουργός συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου στο Δημαρχείο, ενώ επίσης στην συνάντηση ήταν παρόντες εκπρόσωποι του Δήμου, Τοπικών Υπηρεσιών, μαθητές και εκπροσώποι του τμήματος Νοσηλευτικής που λειτουργεί στο Διδυμότειχο.

Ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος με την Υφυπουργό η οποία άκουσε με ενδιαφέρον τα ζητήματα που τέθηκαν από τον Δήμαρχο και τους λοιπούς εκπροσώπους. Με το πέρας της συζήτησης ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, κατέθεσε υπόμνημα σχετικά με την δημιουργία ενός πιλοτικού πειραματικού σχολείου σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας στην Αθήνα, το οποίο θα λειτουργεί με σύγχρονα πρότυπα βάση του Σουηδικού Μοντέλου. Με το υπόμνημα αυτό, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου ζήτησε την υποστήριξη και καθοδήγηση του Υπουργείου Παιδείας, για
την υλοποίηση της πρωτοβουλίας, ώστε το πιλοτικό σχολείο να γίνει πραγματικότητα.

Ο Δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου σε δήλωση του ανέφερε:
«Ευχαριστούμε την Υφυπουργό καθώς η επίσκεψη της στο Διδυμότειχο δεν ήταν μέρος του επίσημου προγράμματος, που αποτελεί απόδειξη ότι το Υπουργείο αναζητεί λύσεις. Η Υφυπουργός απέδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον της ακούγοντας με προσοχή τα προβλήματα μας ενώ επίσης κατέγραψε όλες τις πτυχές των ζητημάτων» και συμπλήρωσε «Ως Διοίκηση του δήμου θα σταθούμε δίπλα στο Υπουργείο για να παρέχουμε κάθε μορφής στήριξη για την επίλυση του ζητήματος, ενώ προσβλέπουμε σε μια στενή συνεργασία για την προοδευτική υλοποίηση του σύγχρονου πιλοτικού σχολείου που οραματιζόμαστε».

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2