Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

ioannis papadopoulos

gazon

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 08:35

Και παπάς και ζευγάς

Και παπάς και ζευγάς

Ορίστε που λέμε να μην ανακατεύονται με την πολιτική οι παπάδες. Αν δεν γινόταν η κοινή δήλωση των τεσσάρων Μητροπολιτών Θράκης, ποιός άλλος θα τολμούσε να το πει στον Πρωθυπουργό... Και δεν μιλάμε για τα αναπτυξιακά, αυτά θα τα πουν όλοι, ακόμη και αυτοί που δεν τα γνωρίζουν, αλλά έμαθαν να παπαγαλίζουν. Λέμε για το ότι "Αμφισβητώντας την κατοχυρωμένη από την Ελληνική Πολιτεία ανεξιθρησκία, την ελευθερία διακίνησης ιδεών, τα ατομικά δικαιώματα και την ιδιωτική πρωτοβουλία, το Τουρκικό Προξενείο επιχειρεί με επιθετικές, προκλητικές και ανήθικες πρακτικές να επιτύχει την εργαλειοποίηση των μουσουλμανικών μειονοτήτων, με στόχο την ομογενοποίησή τους και την μετατροπή τους σε "τουρκική εθνική μειονότητα". Καταπατώντας τα δικαιώματα Πομάκων και Αθιγγάνων - Ρομά...". Να σημειωθεί πάντως, ότι οι Μητροπολίτες εκλέγονται μεν αλλά δεν έχουν ανάγκη ψήφους που για να δοθούν πρέπει πρώτα να συμφωνηθούν...

Κάτι ήξερε ο Ιλχάν... 

Να δείτε που άσχημα την έχει η Γεννηματά. Αφού δεν βγήκε από την πρώτη Κυριακή, μάλλον θα δει την πλάτη του Ανδρουλάκη. Αυτό δε θα είναι μια πραγματική αλλαγή, αν και θα δούμε αν ο νεαρός μπορέσει να κρατηθεί στη θέση του, έτσι και νικήσει. Από την άλλη, ξεφούσκωσε τελείως το Ποτάμι. Κάτι ήξερε ο Ιλχάν που την έκανε, για άλλη μια φορά, με ελαφρά πηδηματάκια. Όμως ακόμη να τον βάλουν στα Γκίνες... Μήπως περιμένουν να εκλεγεί και με το ΚΚΕ;

Αν δεν τρέξει ο υποψήφιος...

Με αφορμή τις εκλογές στο Επαγγελματοβιοτεχνικό, αν δεν τρέξει ο υποψήφιος, ψήφο δεν βλέπει. Και πολλές φορές, αν άλλος τρέχει για αυτόν, χάνονται και οι σίγουρες ψήφοι. Και βέβαια, ντέρμπυ δεν είναι... Το βράδυ των εκλογών, άλλοι θα γιορτάζουν στα άστρα και άλλοι θα βλέπουν αστεράκια λόγω της βαριάς ήττας τους.

Δεν εξαρτάται από εμάς

Γ. Δραγασάκης: Η Περιφέρεια ΑΜΘ, μετασχηματίζεται σε πύλη της χώρας και της Ευρώπης, σε σημαντικό ενεργειακό και διαμετακομιστικό κόμβο διεθνούς σημασίας... Εντάξει, αλλά από την Αριστερά, θα περίμενες κάτι άλλο ποιο ρεαλιστικό για την περιοχή μας. Τις εκθέσεις ιδεών τις εξέθεσαν όλοι οι προηγούμενοι, χωρίς να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προσέξτε δε, πως η κεντρική ιδέα που περιγράφουν όλοι για την ΑΜ-Θ, δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά από εξωγενείς παράγοντες.

κολονες

 

Η κολονάτη ενημέρωση 

Ευτυχώς για την ενημέρωση μας που στην Ελλάδα ΔΕΗ και ΟΤΕ δεν φρόντισαν ποτέ να μετατρέψουν σε υπόγεια τα αστικά τους δίκτυα και έτσι τα "δάση" από στύλους και κολώνες συνεχίζουν να αναπτύσσονται εντός πόλεων συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ενημέρωση των πολιτών. Γιατί πολύ απλά τι και αν υπάρχουν εφημερίδες, ραδιόφωνα, περιοδικά, τηλεοράσεις ακόμη και το ίντερνετ για να είναι κανείς ανελλιπώς και πλήρως ενημερωμένος πρέπει οπωσδήποτε να ρίχνει και μια ματιά στις κολώνες είτε της ΔΕΗ είτε του ΟΤΕ. Εκδηλώσεις διάφορες, συναυλίες, αθλητικές συναντήσεις, κηδείες ή μνημόσυνα (ευτυχώς για αυτά φρόντισε ο Δήμος Κομοτηνής να μπαίνουν σε ειδικά ταμπλό), ομιλίες-επισκέψεις πολιτικών μέχρι και αρχηγών κομμάτων είναι ένα μικρό κομμάτι από την πληθώρα των ενημερωτικών στοιχείων που μπορεί να αντλήσει κανείς περιδιαβαίνοντας τους δρόμους της πόλης, αρκεί να προσέξει τα κολλημένα ή με συρραπτικό στερεωμένα σε κολώνες και στύλους χαρτιά, αφίσες, διαφημιστικά φυλλάδια. Επιπλέον, θέλεις να νοικιάσεις σπίτι ή να το πουλήσεις, να ανακοινώσεις έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας, πανηγύρια, εκθέσεις προϊόντων τι καλύτερο από τις κολώνες. Σίγουρη, φθηνή, αξιόπιστη και ταχύτατη ενημέρωση. Είμαστε τώρα για πρόχειρες λύσεις; Επανερχόμενοι όμως στις κολώνες τους στυλοβάτες της ενημέρωσης για σκεφτείτε να θέλετε να στείλετε το παιδί σας να μάθει αγγλικά, τώρα που θα γίνουν και επίσημη γλώσσα, και να μη γνωρίζεται κάποιον που να τα διδάσκει; Ένας σύντομος περίπατος στην πόλη και στην τρίτη-τέταρτη κολώνα λύσατε το πρόβλημά σας. Βέβαια, υπάρχουν και τα μειονεκτήματα της υπόθεσης. Για όσους ξέχασαν το γυαλιά τους, ιδίως τους κάποιας ηλικίας, και το "ενοικιάζεται" ή το οποιοδήποτε άλλο ενημερωτικό χαρτί έχει κολληθεί κάπως ψηλά (για να μη σκίσει κανείς) είναι μαρτύριο να διαβάσουν τι, πόσο, που. Όμως αυτό και όποιο άλλο μειονέκτημα είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στο κοινωφελές έργο που προσφέρουν οι κολώνες αρκεί βέβαια να μη τις αποσύρουν κάνοντας υπόγεια τα δίκτυα του ηλεκτρικού και του τηλεφώνου. Και επιπλέον αν και μια ζωή μπροστά στα πόδια μας, παραμένουν πάντα ακίνδυνες. Έχετε δει ποτέ πεζό να τρακάρει σε κολώνα; Όχι βέβαια καθώς έχοντας το νου του να τις "διαβάσει", δεν διαφεύγουν της προσοχής του. Και μετά λένε ότι οι έλληνες δεν διαβάζουν ή ότι δεν είναι σωστά ενημερωμένοι. Αν δεν ήταν και οι κολώνες...

Πάλι στα δικαστήρια

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν γονείς επτά αριστούχων μαθητών της Ε' και ΣΤ' Δημοτικού, θεωρώντας ότι το προεδρικό διάταγμα βάσει του οποίου η επιλογή των σημαιοφόρων στις παρελάσεις θα γίνεται με κλήρωση, είναι αντισυνταγματικό και παράνομο. Στην Ελλάδα, τίποτα δεν τελειώνει, αν δεν το πει ο δικαστής.

Έπρεπε μόνο με φέρετρο να βγει;

Αφού δε μιλήσαμε για δικαστήρια, 15 χρόνια έκανε φυλακή και πήρε δυο μέρες άδεια ο Κουφοντίνας. Για την "αγία" οικογένεια, έπρεπε μόνο με φέρετρο να βγει από την φυλακή. Έχουν συνηθίσει στην επ΄ άπειρον συνέχιση μιας διαδικασίας. Αν μάλιστα είναι και μεγάλη η οικογένεια, για αιώνες θα βρίσκεται στην επικαιρότητα.

ερντογαν

Να μη μας κουβαληθεί... 

Και σε ότι αφορά στο Αναπτυξιακό Συνέδριο, ε Συνέδριο ήταν και πάει. Μόνο που τώρα, μετά την παρουσία της Κυβέρνησης στην περιοχή, ε δεν είναι να μας κουβαληθεί και ο Ερντογάν. Τέτοια πολιτική πανωλεθρία, δεν την αξίζει ο τόπος.

ποπολαρος

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τις ίδιες αρλούμπες Θα βρούμε φάκελο; »

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2