Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021 06:47

Σαμοθράκη: Σκύλος «μύρισε» τα ναρκωτικά που έστειλαν σε 34χρονο με κούριερ

Άλλη μια επιτυχία κατέγραψε στο ενεργητικό του ο σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών  "Δίας" που έχει αναλάβει να ελέγχει σε καθημερινή βάση τα δέματα που φορτώνονται στο πλοίο για Σαμοθράκη.

Το εκπαιδευμένο τετράποδο αντέδρασε θετικά όταν μύρισε ένα συγκεκριμένο δέμα κι έτσι οι αστυνομικοί το έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση για να δουν ποιος θα το παραλάμβανε.

Συγκεκριμένα, εχθές το πρωί κατά τη διάρκεια ελέγχων συνελήφθη ένας 34χρονος άνδρας μετά από την παραλαβή δέματος από υπηρεσία μεταφορών, το οποίο περιείχε μία (01) νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους έντεκα γραμμαρίων και πέντε δεκάτων (11,5 γρ.).

Το δέμα είχε ελεγχθεί την 07/04/2021 εντός του πλοίου στον λιμένα Αλεξανδρούπολης, από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών ''ΔΙΑΣ'' και τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση μέχρι την στιγμή που το παρέλαβε ο 34χρονος.

Στη συνέχεια σε νομότυπη κατ' οίκον έρευνα στην οικία του συλληφθέντα σε περιοχή της Σαμοθράκης, βρέθηκε μία (01) νάιλον συσκευασία περιέχουσα υπολείμματα δενδρυλλίων κάνναβης (τρίμματα φύλλων και κλωναριών), μη αξιοποιήσιμων ως ναρκωτικές ουσίες, μικτού βάρους διακοσίων πενήντα πέντε (255 γρ.) γραμμαρίων.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Τελευταία άρθρα Θρακική Αγορά

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2