Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

Τρίτη, 20 Ιούλιος 2021 22:45

Ολοκληρώθηκε η εικαστική παρέμβαση στον 8ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Καβάλας

Τις τελευταίες πινελιές σε μια εξαιρετική εικαστική παρέμβαση στην πρόσοψη και τον περιβάλλοντα χώρο του 8ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Καβάλας, έβαλε το πρωί της Τρίτης 20 Ιουλίου 2021 ο Γιάννης Κανίογλου.

Ο γνωστός ζωγράφος της Καβάλας, έχοντας στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 8ου Βρεφονηπιακού Σταθμού, καθώς και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βύρωνα, κατάφερε να αλλάξει την εικόνα όλου του κτηρίου και να μυήσει μικρούς και μεγάλους στα μυστικά της τέχνης του.

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από τον Προέδρο της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής, Φιλήμονα Ξουλόγη, την Προϊσταμένη των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Καβάλας, Έλσα Αυλωνίτου και την Προϊσταμένη του 8ου Βρεφονηπιακού Σταθμού, Αθηνά Παναγιωτίδου, επισκέφθηκε την εν λόγω σχολική μονάδα και συνεχάρη τον κ. Κανίογλου τόσο για το αποτέλεσμα της προσπάθειας του, όσο και για το ισχυρό μήνυμα εθελοντικής προσφοράς που πέρασε σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Καβάλας.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Τελευταία άρθρα Θρακική Αγορά

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2