Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

Κυριακή, 09 Ιούνιος 2019 09:32

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Μαρωνείας - Σαπών

Ολοκληρώθηκε από το Πρωτοδικείο Ροδόπης η καταμέτρηση των σταυρών για τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που έλαβαν μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές σε Δήμους και Κοινότητες στην Π.Ε. Ροδόπης.

Οι τελικοί πίνακες με τη σταυροδοσία αναρτήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 5 Ιουνίου στο ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου Κομοτηνής, όπου αρκετοί ήταν αυτοί που προσήλθαν από την πρώτη στιγμή προκειμένου να ενημερωθούν για τα τελικά αποτελέσματα.

Δήμαρχος Μαρώνειας – Σαπών εκλέχθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Επανεκκίνηση στον Δήμο Μαρώνειας Σαπών», Ντίνος Χαριτόπουλος ο οποίος επικράτησε με ποσοστό 54% έναντι ποσοστού 46% που έλαβε ο Γιάννης Σταυρίδης.

Στον Δήμο Μαρώνειας – Σαπών οι παρατάξεις καταλαμβάνουν τις εξής έδρες:

  • Επανεκκίνηση στον Δήμο Μαρώνειας Σαπών – 11 έδρες
  • Μαζί για τον τόπο μας – 8 έδρες
  • Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών – 6 έδρες
  • Ενότητα Ελπίδα Αλλαγή – 2 έδρες 

Αναλυτικότερα από την πρωτεύσασα παράταξη του κ. Ντίνου Χαριτόπουλου ο οποίος είναι και ο νέος δήμαρχος, εκλέγονται με σειρά σταυρών από την Ενότητα Μαρωνείας οι κ.κ. Μουσταφά Καραγκιόζ, Χαράλαμπος Καρύδης, Οσμάνογλου Τζανέρ Μουσταφά και Χαλήλ Ζαφέρ Γαγαλή, ενώ από την Ενότητα Σαπών οι κ.κ. Μεμέτ Αλή Τοπάλ, Μιλτιάδης Μαυρίδης, Μουσταφά Μολλά Αμέτ, Κυριακούλα Τσολάκη, Γκιοκχάν Σελήμ, Ηλίας Εμιρζάς και Ολυμπία Λούρμπα.

Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Μαζί για τον τόπο μας» εκλέγει συνολικά 8 συμβούλους εκ των οποίων ο ένας είναι ο επικεφαλής της και υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιάννης Σταυρίδης. Τις υπολειπόμενες τρεις έδρες στην Ενότητα Μαρωνείας καταλαμβάνουν με σειρά ψήφων οι κ.κ. Χρήστος Μεραχτσάκης, Πέτρος Δουδουλακάκης και Ριτβάν Ιμάμ Χασάν, ενώ τις αντίστοιχες τέσσερις έδρες στην Ενότητα Σαπών, καταλαμβάνουν οι κ.κ. Χαράλαμπος Τσατσάς, Δημήτριος Πιλιλίτσης, Γεώργιος Αντωνιάδης και Σεντάτ Οσμάν.

Μία εκ των τεσσάρων εδρών στην Ενότητα Μαρωνείας καταλαμβάνει και ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» κ. Απόστολος Ιωάννου, τον οποίο θα ακολουθούν και κατ’ επέκταση εκλέγονται στην ίδια ενότητα οι κ.κ. Ευάγγελος Βαρνιτσιώτης και Απόστολος Τασίδης, ενώ τη δυναμική της παράταξης εντός του δημοτικού συμβουλίου συμπληρώνουν οι κ.κ. Μαρία Τριφωνίδου, Δημήτριος Μοσχάκης και Δημήτριος Κοτσάκης που καταλαμβάνουν τις τρεις έδρες στην Ενότητα Σαπών.

Τέλος ο κ. Μιχάλης Βασιλειάδης ως επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα, Ελπίδα, Αλλαγή» καταλαμβάνει την έδρα στην ενότητα Μαρωνείας, όπου και εκλέγεται, ενώ την έδρα της παράταξης στην ενότητα Σαπών λαμβάνει ο κ. Μουσταφά Ορχάν.

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2