Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

Τετάρτη, 19 Ιούνιος 2019 08:32

Ευριπίδης Στυλιανίδης : «Στους δύσκολους καιρούς Ισχυρή Εκπροσώπηση»

Ο πρώ­ην υ­πουρ­γός, πρώ­ην βου­λευ­τής Ρο­δό­πης Ευ­ρι­πί­δης Στυ­λι­α­νί­δης πα­ρου­σί­α­σε την εκ νέ­ου υ­πο­ψη­φι­ό­τη­τα του

Κά­λε­σμα στους Ρο­δο­πί­τες να στη­ρί­ξουν αυ­τούς που μπο­ρούν και θέ­λουν α­πό τον Υ­πο­ψή­φιο Βου­λευ­τή Ρο­δό­πης

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας, Ευριπίδης Στυλιανίδης, το απόγευμα της Τρίτης, σε ξενοδοχείο της πόλης μας.

Καταθέτοντας την υποψηφιότητά του στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, χαρακτήρισε αυτές τις εκλογές πολύ κρίσιμες, που θα καθορίσουν τον προσανατολισμό της Ροδόπης και ολόκληρης της χώρας, θα προσδιορίσουν το μέλλον και των επόμενων γενιών και θα δείξουν πόσο αποφασισμένοι είναι οι Έλληνες να εμπιστευθούν μία κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είναι η εγγύηση για την αλλαγή.

Αναφέρθηκε στα τελευταία τέσσερα χρόνια στα οποία, η Ροδόπη είχε μια σειρά θλιβερών «διακρίσεων», με αποτέλεσμα να μετατραπεί στον πλέον περιφρονημένο νομό της φτωχότερης περιφέρειας της χώρας μας:

- 1600 νέοι εγκατέλειψαν τη Ροδόπη

- Η ανεργία εκτινάχθηκε από το 8% στο 28%

- Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης υποβαθμίστηκε με τη συνεχή υποχρηματοδότηση και την αποδυνάμωση των τμημάτων, αλλά και με την ίδρυση τέταρτης Νομικής στην Πάτρα

- Η υπερφορολόγηση εξόρισε τις βιομηχανίες και έκλεισε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις

- Οι αγρότες μας φτωχοποιήθηκαν

- Έκλεισαν υπηρεσίες στην περιφέρεια της Ροδόπης, με αποτέλεσμα την ερήμωση των χωριών μας

- Πάγωσαν όλα τα δημόσια έργα και καθηλώθηκε ο τουρισμός

Παράλληλα, πρόσθεσε, ότι ο ΕΝΦΙΑ, οι αυξημένοι φόροι, το Κτηματολόγιο λειτουργούν ως εισπρακτικός μηχανισμός και αναγκάζουν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να ξαναγοράζουν την περιουσία των γονιών τους.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης, τόνισε ότι η αδικία που σημειώθηκε στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση, με τα παιχνίδια του εκλογικού νόμου, άφησε κοινοβουλευτικά ορφανή τη Ροδόπη με απίστευτες συνέπειες στην οικονομική της ανάπτυξη, τη δημογραφική της ενίσχυση, την εθνική της ασφάλεια και εντέλει, τη ζωή όλων και υπογράμμισε ότι η Κοινοβουλευτική Ορφάνια της περιόδου 2015-2019 και η Κυβερνητική Περιφρόνηση κόστισαν ακριβά στο νομό μας.

Παρομοίωσε την ψήφο με σφαίρα που όταν εκτοξευθεί δεν επιστρέφει, γι’ αυτό θα πρέπει να βρει το σωστό στόχο, καλώντας τους συμπολίτες του να προσέλθουν στην κάλπη, ώστε η παραλία να μην κερδίσει την πολιτική, σε μια τόσο σημαντική και κρίσιμη εκλογική μάχη για τη Ροδόπη και την Ελλάδα.

Ιδιαίτερα τόνισε: «Στις εκλογές αυτές δε διαλέγουμε κολλητούς. Δε βολεύουμε φερτούς. Δεν ικανοποιούμε ματαιοδοξίες κανενός. Δεν παρασυρόμαστε από αγανακτισμένους. Δεν τιμωρούμε τους Άξιους, επειδή δεν ικανοποιήθηκε κάποτε το προσωπικό μας ρουσφέτι, γιατί έτσι αδικούμε τον εαυτό μας και υπονομεύουμε την Πατρίδα μας

»Στους Δύσκολους Καιρούς επιλέγουμε μπαρουτοκαπνισμένους πολιτικούς. Ψηφίζουμε έμπειρους διεκδικητές που απέδειξαν με αποτελέσματα το ενδιαφέρον τους για τη Ροδόπη και την Ελλάδα.

»Στηρίζουμε τους Άξιους που μπορούν και θέλουν… Γιατί στους Δύσκολους Καιρούς το δίλημμα είναι:

Ορφανή Ροδόπη ή Ισχυρή Εκπροσώπηση;».

https://www.facebook.com/estylianidis/videos/10211222292432199/

 

evri6 filadio net 06 19

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Ιούνιος 2019 18:13

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2