Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

Παρασκευή, 21 Ιούνιος 2019 09:11

Έλενα Σώκου: “Για μία νέα ζωή στον Έβρο”

Την πρώτη δήλωση της, μετά την επίσημη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας του ψηφοδελτίου της στο νομό Έβρου, έκανε η υποψήφια βουλευτής Έλενα Σώκου, απευθυνόμενη στους Εβρίτες και τις Εβρίτισσες, εν όψει των εθνικών εκλογών στις 7 Ιουλίου.

Η δημοσιογράφος στο επάγγελμα και με πετυχημένη παρουσία σε μέσα μαζικής ενημέρωσης εδώ και αρκετά χρόνια κ.Σώκου, η οποία είναι μία εκ των 43 νέων υποψήφιων βουλευτών της Ν.Δ που επιλέχθηκαν από το Μητρώο Στελεχών το οποίο καθιέρωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζει στο ξεκίνημα της επίσημης προεκλογικής της προσπάθειας:

Φίλες και φίλοι,

Μέσα από τις διαδικασίες ανάδειξης πολιτικών στελεχών, μια πρωτοβουλία που εισήγαγε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθύνοντας δημόσια πρόσκληση πολιτικής συμπόρευσης σε πρόσωπα που δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν ασχοληθεί με την ενεργό πολιτική, έχω τη τιμή να ανακοινώσω ότι είμαι μια εκ των 43 νέων υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που επιλέχθηκαν από το Μητρώο Στελεχών.
Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και τα στελέχη του κόμματος για τη τιμή που μου έκαναν και υπόσχομαι να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης τους.

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες μου,

Γεννήθηκα και μεγάλωσα σ’ αυτό το τόπο. Τα τελευταία 21 χρόνια εργάζομαι ως δημοσιογράφος στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης καλύπτοντας όλα τα σπουδαία γεγονότα αλλά και την καθημερινότητα των συμπολιτών μου. Βιώνω, όπως και εσείς, τις ίδιες δυσκολίες και γνωρίζω τη κρίσιμη καμπή στην οποία βρισκόμαστε. Πιστεύω, όμως, ότι οι νέοι άνθρωποι έχουμε την ευκαιρία να εργαστούμε σκληρά και να αναδείξουμε τη Χώρα και τον Τόπο μας. Μπορούμε να αγωνιστούμε ενωμένοι, όλοι μαζί, με την προσδοκία μιας καλύτερης ζωής, ενός καλύτερου αύριο για όλους.
Ζητώ τη στήριξή σας για να διεκδικήσω για τον Έβρο και τους ανθρώπους του, με Υπευθυνότητα, Δύναμη και Πίστη στις αρχές της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.
Για μια νέα ζωή στον Έβρο. 
Μαζί για τον τόπο μας.

Με εκτίμηση,
Έλενα Σώκου
Υποψήφια Βουλευτής Έβρου

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2