Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

Σάββατο, 22 Ιούνιος 2019 09:06

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη

Παρουσιάστηκε και επίσημα το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη, από τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής, Σταμάτη Σακελλίων.

Πρόκειται για τους Αϊχάν Καραγιουσούφ, Δημήτρη Χαρίτου, Οζγκιούρ Φερχάτ, Μάγδα Τσιουμάκα και Σταυρούλα Μάρκου.

Ως ψηφοδέλτιο νίκης χαρακτηρίστηκε από τον κ. Σακελλίων και κάλεσε τους πολίτες της Ροδόπης να το εμπιστευθούν σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές, όπου κρίνεται το πολιτικό σχέδιο με το οποίο θα πορευθεί η Χώρα: Το πρώτο είναι με το ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει για την δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη των πολλών, με έντονο το κοινωνικό πρόσημο και την εργασία που θα αμοίβεται με τις νέες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, με προσλήψεις μία-αποχώρηση- προς μία-πρόσληψη-. Το δεύτερο αυτό της ΝΔ, στο οποίο υπάρχει κρυφή ατζέντα, η οποία θα αφαιρεί πόρους για τις κοινωνικές δαπάνες, θα εμπεριέχει περικοπές μισθών και συντάξεων, απολύσεις και θα αφορά τους λίγους και τους ελίτ. Μάλιστα τις όποιες φοροελαφρύνσεις αναφέρουν, θα επικαλεσθούν πως παρέλαβαν καμμένη γη και έτσι δεν θα μπορέσουν να τις υλοποιήσουν και έτσι θα παραμείνουν κοντά μόνο στις τάξεις των ελίτ.

syriza1

Αϊχάν Καραγιουσούφ: «Συντάσσομαι στο ψηφοδέλτιο νίκης του κόμματός μας και στους συλλογικούς αγώνες για την στήριξη των πολλών».

Δημήτρης Χαρίτου: «Μην αφήσουμε να αμφισβητηθούν οι κόποι και οι κατακτήσεις του Ελληνικού Λαού, από την παλινόρθωση της δεξιάς. Το δίλημμα είναι συνέχιση για βιώσιμη ανάπτυξη, η παλινόρθωση της λιτότητας. Καλώ όλους τους πολίτες που σήκωσαν το βάρος να συστρατευθούν μαζί μας».

Οζγκιούρ Φερχάτ: «Είναι τιμή μου σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση που το κόμμα μου με βάζει στην πρώτη γραμμή. Θα δώσω κι εγώ τη μάχη σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια».

Μάγδα Τσιουμάκα: «Είναι ώρα οι πολίτες να κάνουν με ορθή κρίση τις συγκρίσεις στα σχέδια, στα προγράμματα των περιόδων διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τις άλλες περιόδους διακυβέρνησης, άλλων κομμάτων».

Σταυρούλα Μάρκου: «Τόσα χρόνια ως δημοσιογράφος κατέγραφα τις εξαγγελίες που δεν γίνονταν έργα, την ανάπτυξη που δεν ερχόταν και πραγματικά νιώθω ντροπή για όλα αυτά. Ας αποδείξουμε πως δεν έχουμε κοντή μνήμη και καλώ τον κόσμο να ακολουθήσει σε μια προοδευτική κατεύθυνση».

 

B.M.

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2