Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

Σάββατο, 22 Ιούνιος 2019 10:34

Ευριπίδης Στυλιανίδης: «Πρέπει να κερδίσουμε το στοίχημα της ανάτασης των Σαπών»

- Υποδοχή γεμάτη προσδοκίες επιφύλαξαν οι Σαπαίοι

Επίσκεψη στις Σάπες πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής, ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με τη Νέα Δημοκρατία, Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Ο κ. Στυλιανίδης περπάτησε στους δρόμους, επισκέφθηκε καφενεία, αλλά και το χώρο της εβδομαδιαίας λαϊκής αγοράς και συνομίλησε με κατοίκους του οικισμού και των γύρω περιοχών, που βρέθηκαν εκεί.

Έσφιξε χέρια, άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, αλλά και την προσδοκία τους για μια καινούρια αρχή, για τον τόπο τους και τις ζωές τους.

«Τα χρόνια που έλειπες από τη Βουλή, τα καταλάβαμε όλοι μας, δυστυχώς, πολύ καλά», του είπε, με νόημα, ένας συμπολίτης του και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία». Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης απάντησε ότι είναι η ώρα να προτάξουμε τον τόπο και την πατρίδα μας, πάνω από κάθε συμφέρον, προσωπικό ή κομματικό.

Ο υποψήφιος βουλευτής κάλεσε τους συμπατριώτες του στην Πολιτική Ομιλία που θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 25 Ιουνίου στις 8 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο Σαπών, όπου και θα παρουσιάσει ένα ξεκάθαρο Σχέδιο Δράσης για τις Σάπες.

«Είναι αναγκαίο να οριστούν εκ νέου με σαφήνεια, ρεαλιστικές προτεραιότητες για την περιοχή. Πρέπει να κερδίσουμε το στοίχημα της ανάτασης των Σαπών», υπογράμμισε.

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2