Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

Παρασκευή, 28 Ιούνιος 2019 11:57

ΚΙΝΑΛ:»Το ΚΙΝΑΛ ανάχωμα στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ΝΔ»

To ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στη Ροδόπη παρουσίασε ο επικεφαλής της Συντονιστικού Οργάνου για τις Εθνικές Εκλογές, Παύλος Δαμιανίδης.

Πρόκειται για τους Ιλχάν Αχμέτ, Κυριακή Γολγάκη, Σιμπέλ Οσμάνογλου, Γιώργο Μανανά και Αλέξανδρο Τσιτηρίδη.

Ο κ. Δαμιανίδης τόνισε πως το Κίνημα Αλλαγής διεκδικεί μία Βουλευτική έδρα στη Ροδόπη και επίσης την τρίτη θέση στο πολιτικό σκηνικό, με το τρίτο κόμμα να μπορεί να πάρει και εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Θέλουμε την ενίσχυση των πολιτών προκειμένου να το Κίνημα Αλλαγής να αποτελέσει το ανάχωμα στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές των ιδιωτικοποιήσεων που θέλει να εφαρμόσει η ΝΔ και να θίξει κοινωνικά κεκτημένα.

«Στο πρόγραμμα Ελλάδα του Κινήματος Αλλαγής, υπάρχουν οι 12 δεσμεύσεις για την Ανάπτυξη και την Κοινωνική Δικαιοσύνη. Ζητούμε από τους πολίτες να αφήσουν κατά μέρος τις αρνητικές διαφημίσεις και αρνητικές προσεγγίσεις που έχουν προσφύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ. Ζητούμε από τους πολίτες να επενδύσουν στη θετική ψήφο, να βάλλουν μπροστά τη λογική και να δώσουν δύναμη στο Κίνημα Αλλαγής», δήλωσε ο κ. Δαμιανίδης.
Επι πλέον ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα συνεργασίας και συγκυβέρνησης με τη ΝΔ.

pasok2 parousiasi 06 19

Από την πλευρά του ο Ιλχάν Αχμέτ στηλίτευσε την προεκλογική καμπάνια του Ευριπίδη Στυλιανίδη της ΝΔ, ο οποίος έκανε λόγο για κοινοβουλευτική ορφάνια της Ροδόπης. «Εγώ ήμουν εδώ όλα αυτά τα χρόνια και οι 200 και πλέον κοινοβουλευτικές ερωτήσεις που κατέθεσα, βοήθησαν να λυθούν προβλήματα και να προχωρήσουν πράγματα για ΟΛΗ τη Ροδόπη και για τους Χριστιανούς και για τους Μουσουλμάνους. Άρα ατυχέστατος ο όρος κοινοβουλευτική ορφάνια. Για δε τον ομόθρησκό μου Μουσταφά Κατραντζή από τη ΝΔ, ο οποίος χαρακτήρισε τις κοινοβουλευτικές ερωτήσεις κενές περιεχομένου, οι οποίες απλά κάνουν θόρυβο, θέλω να πω πως εντάξει στις εκλογές φυσικά και θα έχουμε πόλωση, ωστόσο η απαξίωση και η αμφισβήτηση των θεσμών που επιχειρούν κάποιοι δείχνει το πόσο βάθος έχει η αντίληψή τους», σημείωσε ο κ. Ιλχάν.

Η κ. Κυριακή Γολγάκη και ο κ. Αλέξανδρος Τσιτηρίδης οι οποίοι εκπροσωπούν τους νέους, έθιξαν το θέμα της ανεργίας που πλήττει τους νέους, οι οποίοι αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό.

Η κ. Σιμπέλ Οσμάνογλου και αυτή από την πλευρά της υπογράμμισε πως θα διαθέσει όλες τις δυνάμεις της για να προσφέρει στον τόπο.

Ο κ. Γιώργος Μανανάς, θέτει τον εαυτό του στην υπηρεσία του κινήματος και θεωρεί πως η μία Βουλευτική έδρα θα την κερδίσει το Κίνημα Αλλαγής στη Ροδόπη.

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2