Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

Παρασκευή, 28 Ιούνιος 2019 12:01

Εντυπωσιακή συμμετοχή των νέων ψηφοφόρων στο κάλεσμα του Ευριπίδη. «Εκφράστε την εποχή σας. Είστε η καλύτερη γενιά» (+ φώτος)

Πάνω από 300 νεολαίοι -στη συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι ψηφοφόροι- ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψηφίου βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, χθες το απόγευμα στη Λέσχη Κομοτηναίων.

Ο Ευριπίδης αφηγήθηκε τη δική του δύσκολη διαδρομή, ως προέδρου του 15μελούς Συμβουλίου του 1ου Λυκείου Κομοτηνής, αργότερα, ως προέδρου των Φοιτητών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και στη συνέχεια ως εκλεγμένου προέδρου της μεγαλύτερης Πολιτικής Νεολαίας της χώρας -την ΟΝΝΕΔ- σπάζοντας το κατεστημένο του Κέντρου.

Τους μίλησε για τις αδικίες που υπέστη όταν διεκδίκησε υποτροφίες σπουδών στο εξωτερικό, λόγω αριστείας, που αν και ήταν ο καλύτερος μεταξύ των συμφοιτητών του δεν του έδωσαν αυτή τη δυνατότητα, γιατί δεν είχε μέσο στην Αθήνα και υπογράμμισε ότι αφιέρωσε την πολιτική του προσπάθεια στο να πολεμήσει αυτήν την αναξιοκρατία και τη ρουσφετολογία, τα οποία στέρησαν στον ίδιον -και συνεχίζουν να στερούν στα παιδιά της περιοχής μας- ίσες ευκαιρίες εξέλιξης και ανάδειξης.

Τους ανέφερε ότι στα τέσσερα μεγάλα Υπουργεία που διοίκησε δε συνάντησε ούτε έναν Γενικό Διευθυντή από τη Θράκη ούτε έναν… κλητήρα και τους εξομολογήθηκε ότι με πείσμα αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια και θα συνεχίσει να αγωνίζεται, ώστε οι γενιές που έρχονται να μη ζήσουν τις πικρίες που βίωσαν οι παλαιότεροι Θρακιώτες.

Ενδιαφέρον είχαν οι παρεμβάσεις που έγιναν από τα ίδια τα παιδιά.

Φοιτητές εξέφρασαν την ανησυχία τους για την πορεία του Πανεπιστημίου μας, νέοι επιστήμονες την αγωνία που τους διακατέχει βλέποντας να χάνονται οι προοπτικές ενασχόλησης στον τόπο μας, Ροδοπίτες νέοι επαγγελματίες που μάχονται να βρουν τρόπους για να ξεπεράσουν τα προβλήματα της κρίσης, νέοι αγρότες που κλονίζονται, εξαιτίας της μη βιωσιμότητας των παραγωγών τους…

Ο Ευριπίδης εξήγησε στους νέους της Ροδόπης ότι «για να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι σε ένα Ρεαλιστικό Όραμα, για την περιοχή, μέσα στο οποίο θα χωρούν τα μικρά όνειρα του καθένα και της καθεμιάς σας. Αυτό όμως, για να πραγματωθεί πρέπει να συμπληρωθεί από μία Ισχυρή Εκπροσώπηση, την οποία μπορούμε να πετύχουμε μόνο εάν στηρίξουμε τον δυνατό και δεν “κάψουμε” την ψήφο μας σε αδύναμες υποψηφιότητες ή μικρά κόμματα διαμαρτυρίας».

Η ανταπόκριση της Νέας Γενιάς της Ροδόπης υπήρξε εντυπωσιακή και συγκινητική, ωθώντας τον Θρακιώτη πολιτικό να συνεχίσει τον αγώνα του με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2