Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

218608791 550558325983285 19845311629426429 n

980

sezel

gazon

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Κυριακή, 15 Σεπτέμβριος 2019 09:22

Είναι εύκολο να πετύχει

Είναι εύκολο να πετύχει
Και αντιδημάρχους έχουμε, ωστόσο για σήμερα θα ασχοληθούμε μόνο με τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου, Ισμαήλ Λεβέντ. Κυρίως δε με τον τομέα της καθαριότητας. Και είναι εύκολο να πετύχει, αρκεί να μην ακολουθήσει σε τίποτα τον προκάτοχο του... Ε ναι, θα πρέπει να κάνει και κάτι και εδώ ο Ποπολάρος έχει προτάσεις. Να μην είναι φίσκα οι κάδοι απορριμμάτων την Κυριακή, ιδίως στο κέντρο της Κομοτηνής. Οι κάδοι να μην μπαίνουν σε γωνίες εμποδίζοντας το οπτικό πεδίο των οδηγών, ούτε να καταλαμβάνουν καθορισμένες θέσεις στάθμευσης. όπου τα πεζοδρόμια το επιτρέπουν, να γίνουν εγκοπές και εκεί να μπαίνουν οι κάδοι, ώστε να μην περιορίζουν το πλάτος του οδοστρώματος. Τέλος, να μπει σε εφαρμογή πρόγραμμα αλλαγής των πλαστικών κάδων με αλουμινίου, οι οποίοι αντέχουν στον χρόνο περισσότερο, δεν ποτίζουν βρώμα, δύσκολα δε να μείνουν με ανοικτό καπάκι και τα σκουπίδια σε κοινή θέα. Ε δεν είναι και δύσκολο να γίνουν αυτά...

 

Καλύτερα σε κάθε Περιφέρεια
Θετική η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να καθιερώσει ανά τακτά χρονικά διαστήματα συναντήσεις με τους 13 περιφερειάρχες, για να συζητούν θέματα και να επιλύουν προβλήματα, ωστόσο καλύτερες και αποδοτικότερες ήταν οι συνεδριάσεις, παλαιότερα, των περιφερειαρχών, σε διαφορετική κάθε φορά Περιφέρεια, παρουσία αρμοδίων υπουργών και στελεχών των Περιφερειών. Και γιατί όχι να συμμετέχει σε αυτές και ο πρωθυπουργός. Συναντήσεις ανά εξάμηνο και διήμερης διάρκειας, για να γίνεται δουλειά. Αυτό θα μπορούσε να το προτείνει στον πρωθυπουργό ο Μέτιος στον Μητσοτάκη και η θεσμοθέτηση των συναντήσεων να ξεκινήσει από την Κομοτηνή. Έτσι παίρνει και νόημα ο αυτδιοικητικός θεσμός της Περιφέρειας.

1 popolaros dromos 12 09 19

Καρτέρι στον παράδρομο 
Στις παρυφές της Κομοτηνής εμφανίζεται τελευταία η Τροχαία, το κέντρο είναι πάντα άβατο, και συγκεκριμένα, στην έξοδο προς Αλεξανδρούπολη, εκεί που τελειώνει ο παράδρομος. Στόχος, να δοθούν κλήσεις για ταχύτητα σε όσους υπερβαίνουν το όριο κινούμενοι στον παράδρομο. Οι περισσότεροι των οποίων, επιλέγουν τον παράδρομο για να μην ταλαιπωρούνται με τα αρρύθμιστα φανάρια στον διπλό δρόμο. Πάντως την τροχαία, δεν την ενδιαφέρουν τα δεκάδες παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα στον παράδρομο, ούτε και οι κάδοι επί του οδοστρώματος. Αυτά, προφανώς δεν είναι πιθανές αιτίες ατυχήματος.

 

Θαύμα, θαύμα...
Την ίδια ώρα, έχουν ρυθμιστεί τα φανάρια στην άλλη έξοδο, προς Ξάνθη. Κάποιο θαύμα θα έγινε... Οι πιστοί αναμένουν αντίστοιχο θαύμα και για τα φανάρια της εξόδου προς Αλεξανδρούπολη. Βέβαια, τα θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα, αλλά οι πιστοί δεν απελπίζονται...

 

Θα μεγαλουργήσει και στο Μέγαρο;
Μπα... θα λειτουργήσει το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής και την ευθύνη θα αναλάβει η Ζωή Κοσμίδου; Θα τα προλάβει όλα τώρα που γύρισε στον Δήμο Κομοτηνής. Γιατί όχι, τόσα κατάφερε τόσα χρόνια στον Δήμο και στην Περιφέρεια, θα μεγαλουργήσει και στο Μέγαρο. Άτυχος πάντως ο νέος δήμαρχος που αν δεν θα την έχει στη δούλεψη του και δεν θα ωφεληθεί των ικανοτήτων της.

2 popolaros lakouva 12 09 19

Τις βουλώνουν καλύτερα

Ο Ποπολάρος στο εξωτερικό... Τους λέμε πως είναι πίσω τους Βούλγαρους, αλλά στο να βουλώνουν τρύπες είναι πολύ μπροστά και μάλιστα σε χωριό όπως το Κίρκοβο. Κεντρικός δρόμος γεμάτος λακκούβες και είπαν να τις βουλώσουν... Και το έκαναν με τέτοια τέχνη, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, που είναι καλύτερα να περνάς πάνω από τις πρώην λακκούβες, παρά από την στρωμένη αρχικά άσφαλτο. Βέβαια, δεν είναι τόσο τεχνικά καταρτισμένοι όπως εμείς, που ρίχνουμε άσφαλτο στην λακκούβα και την χτυπάμε με το φτυάρι, στο τέλος και με το πόδι, για σιγουριά. Το ίδιο κάνουν και με τα φρεάτια. Τα δικά μας βέβαια, με την υποχώρηση της ασφάλτου, παίζουν και κοινωνικό-οικονομικό ρόλο, να δουλέψουν και οι ζαντολαστιχάδες...

 

Τον άλλον τον είχε διαγράψει
Εντωμεταξύ, προεκλογικά η Φώφη, διέγραψε στέλεχος από τον Έβρο επειδή πήγε με άλλον συνδυασμό που ήταν και ανεξάρτητος. Τώρα με τον Σιμιτσή που πήδηξε ολόκληρη τάφρο και όχι απλό χαντάκι, όλα καλώς καμωμένα;

 

Άλλο συνεργασία, άλλο πάρε καρέκλα
Πάντως και από το παραπάνω παράδειγμα, φαίνεται πόσο λάθος ήταν ο νόμος του Σύριζα για τις εκλογές στην Αυτοδιοίκηση. Ένας Θεός γνωρίζει τι έχει γίνει ανά την Ελλάδα. Τόσο στις Περιφέρειες, όσο και στους Δήμους, καθότι άλλο οι συνεργασίες και άλλο οι ενσωματώσεις, το δώσε πάρε και το ντου για την καρέκλα που πολλές φορές έχει και αποσκιρτήσεις.

 

Οι χρυσές επενδύσεις
Σας το είχε επισημάνει εδώ και μήνες ο Ποπολάρος, άρχισε για τα καλά η μάχη του χρυσού και για την περιοχή μας. Να αποφασίσει ο λαός ή να επιβεβαιώσουν οι αιρετοί στην Αυτοδιοίκηση την προ ετών απόφαση με το μεγάλο όχι στα χρυσωρυχεία; Το δεύτερο είναι πιο εύκολο να γίνει και επιπλέον θα φανεί άμεσα ποιοι θέλουν τον χρυσό και ποιοι όχι. Πρόβλεψη-εκτίμηση; Πολύ δύσκολα να αποτραπούν οι επενδύσεις στην Χαλκιδική, τοπικά υπάρχουν ελπίδες να μην γίνουν.

 

Ευχέλαια να κάνουμε
Και να κλείσουμε αθλητικά... Γιουρούσια στο μπάσκετ, απάθεια και ηττοπάθεια στο ποδόσφαιρο. Είναι ώρα να επιστρέψει ο Αναστασιάδης ως τεχνικός σύμβουλος, να φέρει παπά για να κάνει ευχέλαια στις εθνικές μας ομάδες. Και δέκα μέρες παραμονής σε σκήτη στο Άγιο όρος.

ποπολαρος

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2