Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

sezel

gazon

Bravo dialogue and awards 2021 728x90

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Κυριακή, 02 Μάιος 2021 07:49

O Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Δημοτική Αγορά : "επιστροφή όχι μόνο της ελευθερίας μας αλλά και της ανθρωπιάς μας"

Γράφτηκε από τον

Ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης περιόδευσε στην Αγορά της Κομοτηνής, εκφράζοντας την εκτίμηση του ότι η χώρα μετρά αντίστροφα ώστε να επιστρέψει στην ομαλότητα και την κανονικότητα

«Το Μ. Σάββατο η καθιερωμένη επίσκεψη στη Δημοτική Αγορά Κομοτηνής έδωσε την ευκαιρία να αποτιμήσουμε την κατάσταση μαζί με τους επαγγελματίες της πόλης μας και να ανταλλάξουμε ευχές, του χρόνου να γιορτάσουμε ελεύθεροι από κάθε πανδημία την Ανάσταση» σημειώσε ο κ. Στυλιανίδης.

 

Οι δηλώσεις του μπροστά στην είσοδο της Δημοτικής Αγορά Κομοτηνής:

«Φέτος οι ευχές έχουν ένα βαθύ περιεχόμενο. Προσπαθούμε να ευχηθούμε και να βγούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από αυτή την κατάσταση η οποία εξάντλησε τις αντοχές της κοινωνίας και της αγοράς. Φαίνεται τα πράγματα πάνε καλά, οι εμβολιασμοί έχουν δημιουργήσει μία ασπίδα, το σύστημα λειτουργεί οργανωμένα και αποτελεσματικά, εκτιμώ ότι στο κομμάτι της υγειονομικής κρίσης μετρούμε αντίστροφα ώστε να επιστρέψουμε στην ομαλότητα και την κανονικότητα.

Η δεύτερη διάσταση είναι η οικονομική κρίση. Με ικανοποίηση πρόσφατα ανακοίνωσα έναν απολογισμό της περιόδου της πανδημίας βασιζόμενο σε στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών. Περίπου 87 εκ. ευρώ έχουν επιστρέψει στο Νομό Ροδόπης τους τελευταίους μήνες είτε για τη στήριξη εργαζομένων είτε επιχειρήσεων, κάτι που σημαίνει ότι έχει προστατευτεί σημαντικά η ρευστότητα στη Ροδόπη.

Εύχομαι να κλείσει εδώ αυτός ο αρνητικός κύκλος. Ειλικρινά πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε λίγο. Αυτή η κρίση μας έχει διδάξει ότι αυτά που θεωρούσαμε μικρά και αυτονόητα είναι τα πιο σημαντικά στη ζωή μας. Οι ευχές μου είναι η Ανάσταση του Χριστού να σημάνει την επιστροφή όχι μόνο της ελευθερίας μας αλλά και της ανθρωπιάς μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να κατοχυρώνουμε εμπράκτως τα συμφέροντα του Νομού Ροδόπης».

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2