Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

980

sezel

gazon

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Τρίτη, 11 Μάιος 2021 13:43

Θεσσαλονίκη: Διευθύντρια μήνυσε καθηγητή γιατί δεν έκανε self test και δεν εγκατέλειψε το σχολείο

Γράφτηκε από τον

Στο αστυνομικό Τμήμα Θέρμης μεταφέρθηκε πριν από λίγο καθηγητής Πληροφορικής του 3ου Γυμνασίου Θέρμης μετά από μήνυση της διευθύντριας του σχολείου, επειδή πήγε να διδάξει σε αυτό, χωρίς να έχει υποβληθεί σε self test.

Η Αστυνομία κλήθηκε στο σχολείο από τη διευθύντρια, επειδή ο καθηγητής αρνήθηκε να εγκαταλείψει το σχολικό συγκρότημα, χωρίς να πάρει κάποιο έγγραφο γι’ αυτό από τη διευθύντρια του σχολείου. Μεταξύ των δύο πλευρών δε σημειώθηκε κάποια ένταση, ωστόσο, η διευθύντρια υπέβαλε μήνυση στον καθηγητή για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.

«Ο πελάτης μου είπε το αυτονόητο. Χωρίς να δημιουργήσει καμία ένταση με τη διευθύντρια του σχολείου, ζήτησε να του δώσει και εγγράφως την απόφασή της να αποχωρήσει ο πελάτης μου από το σχολείο, διότι δεν είναι δυνατό να εγκαταλείψει κάποιος την εργασία του σε μία δημόσια υπηρεσία μόνο με προφορική εντολή. Είναι απολύτως λογικό να θέλει να είναι καλυμμένος και έτσι δεν έφυγε από το σχολείο, από τη στιγμή που η διευθύντρια αρνήθηκε να του προσκομίσει και εγγράφως την απόφασή της», λέει στο ethnos.gr ο δικηγόρος του καθηγητή, Αποστόλης Τζαρός.

Σε ό,τι αφορά το λόγο που ο καθηγητής αρνήθηκε να υποβληθεί σε self test, ο κ. Τζαρός υποστήριξε ότι το έκανε ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης των τεστ. «Η πρώτη κιόλας οδηγία χρήσης αναφέρει ξεκάθαρα ότι δεν πρέπει να κάνουν το τεστ, όσα άτομα δεν έχουν συμπτώματα. Επειδή ο πελάτης μου δεν είχε συμπτώματα και ακολουθώντας την οδηγία χρήσης, δεν έκανε το τεστ», λέει ο δικηγόρος του καθηγητή.

Πηγή: ethnos.gr

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2