Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

sezel

gazon

Bravo dialogue and awards 2021 728x90

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Δευτέρα, 03 Μάιος 2021 07:17

Κάλεσμα σε διαγωνισμό με φωτογραφίες, που προσεγγίζουν όλες τις πτυχές της θάλασσας και της ναυτικής παράδοσης του τόπου μας

Γράφτηκε από τον

Ο Σύλλογος “Πάραλος Φίλοι της Θάλασσας και της Ναυτικής Παράδοσης” ανακοινώνει ανοιχτό κάλεσμα στους πολίτες της Θεσσαλονίκης -και όχι μόνο- για την υποβολή φωτογραφιών, που προσεγγίζουν όλες τις πτυχές της θάλασσας και της ναυτικής παράδοσης του τόπου μας.

Αυτό το εγχείρημα θα αποτελέσει την εναρκτήρια δράση του Συλλόγου προκειμένου να καλωσορίσει το κοινό σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί η ναυτική παράδοση και η αγάπη για τη θάλασσα και τους ανθρώπους της.

Οι θεματικές που ανακύπτουν είναι πολλές, αλλά παραθέτουμε παρακάτω ενδεικτικά κάποιες:

l  Τα καράβια

l  Τα λιμάνια

l  Τουδάτινο περιβάλλον

l  Η σχέση του ανθρώπου με το υγρό στοιχείο

Ο στόχος είναι διπλός. Αφενός να δημιουργηθεί ένα ψηφιακό αρχείο εικόνων, το οποίο θα είναι προσβάσιμο διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας του Συλλόγου, και αφετέρου να επιλεγεί το υλικό για την πραγματοποίηση μιας ομαδικής έκθεσης, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικά τις φωτογραφίες τους μέχρι τις 22/05/21.

Οι όροι συμμετοχής του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στη διεύθυνση http://bit.ly/paralos

O Σύλλογος “Πάραλος Φίλοι της Θάλασσας και της Ναυτικής Παράδοσης”, έρχεται να ενισχύσει το κενό που υπάρχει στη σχέση της Θεσσαλονίκης και των πολιτών της με το υγρό στοιχείο που την περιβάλλει. Με όνομα εμπνευσμένο από τα έξι “ιερά πλοία” της αρχαίας Αθηναϊκής Δημοκρατίας, έχει σκοπό να καταγράψει και να αναδείξει με ένα διαφορετικό πρίσμα oτιδήποτε συνδέει την πόλη μας με τη θάλασσα.

Όλοι μπορούν να προσφέρουν σε αυτήν την πορεία, μέσα από δράσεις και πράξεις που θα φέρουν τον κόσμο πιο κοντά στη θάλασσα, δίνοντας προοπτική σε όλη την πόλη και την ευρύτερη περιοχή. Αυτή η προσπάθεια είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η Θεσσαλονίκη αποτελεί μια ιστορικά πολυπολιτισμική πόλη, ένα διαχρονικό σταυροδρόμι πολιτισμών και ηπείρων, όπως επίσης και τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας και το δεύτερο μεγαλύτερό της λιμάνι.

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2