Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

980

sezel

gazon

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Τρίτη, 08 Ιούνιος 2021 06:51

Τετάρτη 9 Ιουνίου: Οικογενειακές επιχειρήσεις στη Νέα Εποχή

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 19:00, η διαδικτυακή σειρά «Ματιά στο Επιχειρηματικό Περιβάλλον» του Επιμελητηρίου Έβρου εστιάζει στις οικογενειακές επιχειρήσεις, με καλεσμένη την καταξιωμένη σύμβουλο επιχειρήσεων και συγγραφέα κα Μαρίκα Λάμπρου. Στο επεισόδιο συμμετέχει η κα Μαρίνα Δουλάμη μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Έβρου.

Ηοικογενειακή επιχείρηση αποτελεί τηραχοκοκαλιά τηςΕλληνικήςοικονομίαςκαι τηςΕυρώπης. Δεδομένα από έρευνες έδειξαν ότι οι οικογενειακέςεπιχειρήσειςτηςΕυρώπης υπήρξαν ιδιαίτερα ανθεκτικέςκατά τηνπερίοδοτηςπανδημίας (COVID-19), σεσύγκρισημε άλλεςπεριοχές. Μερικά από τα δημοφιλέστερα ερωτήματα αναφορικά με την φύση των οικογενειακών επιχειρήσεων είναι αν η οικογένεια και η επιχείρησημπορούννα συνυπάρξουν, αν ενισχύει ή περιορίζει ηοικογένεια τηνεπιχειρηματικότητα και αν δένει ή διαλύει ηεπιχειρηματικότητα τηνοικογένεια.

Σε αυτό τοεπεισόδιοηΜαρίκα Λάμπρου, καταξιωμένηεπαγγελματίαςστονχώροτωνεπιχειρήσεων και συγγραφέας, συζητά με την Μαρίνα Δουλάμη Μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Έβρου, με σκοπό να απαντηθούν κομβικά ερωτήματα για τις οικογενειακές επιχειρήσεις και να αναγνωριστούν οι σύγχρονες πρακτικές που μπορούν να καταστήσουν ελληνικές οικογενειακές επιχειρήσεις πιο ανταγωνιστικές.

Η Μαρίκα Λάμπρου είναι σύμβουλος επιχειρήσεων, μέλος ΔΣ στις εταιρείες ΔΕΠΑ, Entersoft και FocusBari και συγγραφέας του βιβλίου «Μυστικά επιτυχίας για οικογενειακές επιχειρήσεις στην νέα εποχή».H Μαρίνα Δουλάμηγεννηθηκε στην Αλεξανδρούπολη και σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης. Ειναι Επίτιμη Πρόξενος της Γαλλίας στην Αλεξανδρούπολη απο το 2003 και τιμήθηκε από τη Γαλλική Δημοκρατία με την διάκριση του Ιππότη του Τάγματος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα το 2014. Δραστηριοποιειται στο ελεύθερο επάγγελμα των επιχειρήσεων από το 1997. Από το 2017 είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εβρου, αντιπρόεδρος στο τμήμα υπηρεσιών και εκπροσωπει το Επιμελητήριο Έβρου στο Εθνικό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών ΕΕΔΕΓΕ

συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους δύο τρόπους για να παρακολουθήσετε:

Μέσω της σελίδας του Επιμελητηρίου Έβρου στο Facebook:

https://www.facebook.com/evroschamber

Μέσω ZOOM στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://bit.ly/Family-Biz

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2