Κόρινθος: Κατέληξε το 2,5 ετών κοριτσάκι που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο Παίδων

Κόρινθος: Κατέληξε το 2,5 ετών κοριτσάκι που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο Παίδων

Δεν τα κατάφερε τελικά το 2,5 ετών κοριτσάκι που είχε διασωληνωθεί στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Το κοριτσάκι, κόλλησε κορωνοϊό από τη μητέρα της και δύο μέρες αργότερα, οδηγήθηκε εσπευσμένα από τον πατέρα του στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου οι γιατροί έδωσαν πραγματικά μάχη να το κρατήσουν στη ζωή επί 3 ώρες.

Διασωληνώθηκε και διακομίσθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» των Αθηνών.

Το μωράκι νοσηλεύθηκε στην εντατική μονάδα θεραπείας, αλλά δυστυχώς σύμφωνα με τη μαρτυρία του πατέρα του το παιδί είχε πιθανότητα να ζήσει μόνο 1%, όπως χαρακτηριστικά του ανέφεραν οι γιατροί σύμφωνα με το loutrakiblog.gr.

«Αντέχει η καρδούλα της ακόμα» έλεγε με τρεμάμενη φωνή ο τραγικός πατέρας.

Ο κορωνοϊός δημιούργησε φλεγμονή στο μέσον του εγκεφάλου του μωρού, με αποτέλεσμα να νεκρώνεται όλο ο νευρικό σύστημα. Οι επιπλοκές καταστρέφουν σταδιακά το νευρικό του σύστημα και κι άλλα όργανα, δήλωσε απεγνωσμένος ο πατέρας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό