Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

gazon

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Δευτέρα, 18 Μάρτιος 2019 07:34

Nικόλας Λειβαδίτης /Μαρία Καλούδη - Συνέντευξη στην Θρακική Αγορά... «Είναι το «μέσα» μας που πρέπει να εξελίξουμε αν θέλουμε να βλέπουμε όμορφη, όχι μόνο την σημερινή Ελλάδα, αλλά κι όλο τον κόσμο» τονίζει ο Νίκος Λειβαδίτης

Nικόλας Λειβαδίτης /Μαρία Καλούδη - Συνέντευξη στην Θρακική Αγορά

«Είναι το «μέσα» μας που πρέπει να εξελίξουμε αν θέλουμε να βλέπουμε όμορφη, όχι μόνο την σημερινή Ελλάδα, αλλά κι όλο τον κόσμο» τονίζει ο Νίκος Λειβαδίτης

«Ευελπιστώ να το κανονίσουμε σύντομα και να έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε “μουσικά” αλλά και προσωπικά με όλους σας» αναφέρει η Μαρία Καλούδη

Η Θρακική Αγορά έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενεί δυο εξαιρετικούς καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς την Μαρία Καλούδη μια εξαιρετική ερμηνεύτρια με πολύ όρεξη και αγάπη για την δουλειά της.Και τον Νικόλα Λειβαδίτη που διακρίνεται για το πηγαίο ταλέντο του και θα τον χαρακτηρίσουμε ως εξαιρετικά ελπιδοφόρο για το μέλλον αυτής της μουσικής σκηνής!Αυτό το καιρό παρουσιάζουν το δικό τους πρόγραμμα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

1.Καλησπέρα καλώς ήρθατε στην Θρακική αγορά πείτε μας λίγο για την συνεργασία σας;

Μ.Κ.: Καλησπέρα! Η συνεργασία μας με τον Νικόλα Λειβαδίτη, ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια. Από τότε, μέχρι και σήμερα περιοδεύουμε μαζί σε όλη την Ελλάδα. Προσπαθώντας να είμαστε συνεχώς ενεργοί και δημιουργικοί, πέρα από τις ζωντανές μας εμφανίσεις, συνεργαζόμαστε και σε δισκογραφικό επίπεδο. Με το Νικόλα έχουμε κυκλοφορήσει μαζί αρκετά τραγούδια και συνεχίζουμε...

2.Nέο τραγούδι ‘’Του ‘Έρωτα λογαριασμοί’’ άλλη μια κοινή σας συνεργασία σας, πείτε μας δυο λόγια;

Μ.Κ.: Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το τελευταίο μας τραγούδι “Του Έρωτα Λογαριασμοί”. Κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό από την δισκογραφική εταιρεία Cobalt και ο κόσμος φαίνεται να το έχει ήδη αγαπήσει. Από τη πρώτη κιόλας στιγμή της δημιουργίας του μέχρι και την ολοκλήρωσή του, νιώθαμε ότι αυτό το μουσικό βήμα μας εκφράζει απόλυτα και θέλαμε να το μοιραστούμε με τον κόσμο. Ο Νικόλας έγραψε για ακόμα μια φορά τους στίχους και τη μουσική σε ένα τραγούδι που μόλις το άκουσα το αγάπησα. Εύχομαι κι εσείς!

3.Τα τραγούδια σας «καταλαμβάνουν» πολύ ραδιοφωνικό χρόνο αναμφισβήτητα. Πώς αισθάνεστε;

Μ.Κ.: Αισθανόμαστε υπέροχα. Άλλωστε, το ραδιόφωνο είναι ο πιο άμεσος τρόπος για να επικοινωνήσουμε την μουσική μας με το κοινό. Είναι το μέσο για να φτάσει η μουσική μας στους αποδέκτες. Η πραγματικότητα δείχνει ότι όσο και να αλλάζουν οι εποχές, το ραδιόφωνο παραμένει ένα από τα πιο δυνατά μέσα.

Ν.Λ.: Ευχόμαστε να καταλαμβάνουν όλο και περισσότερο, αν αυτό συνεπάγεται με ποιοτικότερο ραδιόφωνο!

4.Τι συναισθήματα σας γεννά η σημερινή Ελλάδα;

Ν.Λ.: Ανάμεικτα. Και αυτό οφείλεται στη δική μας ανάμεικτη ψυχολογία. Είναι το «μέσα» μας που πρέπει να εξελίξουμε αν θέλουμε να βλέπουμε όμορφη, όχι μόνο την σημερινή Ελλάδα, αλλά κι όλο τον κόσμο. Όσο δεν εξελισσόμαστε σε προσωπικό επίπεδο, τόσο θα συνεχίζουν να μας φταίνε όλα τα άλλα έξω από μας.

5.Για να ωριμάζεις ως καλλιτέχνης πρέπει να ωριμάζεις και ως άνθρωπος;


Μ.Κ.: Νομίζω ότι η έννοια του καλλιτέχνη είναι συνυφασμένη με την αυθεντικότητα, την εμπειρία, την κριτική σκέψη και το προβληματισμό. Σίγουρα η ωριμότητα της ψυχής και του νου αποτυπώνεται με έναν διαφορετικό τρόπο και στην “καλλιτεχνική πένα”.

6.Έχεται έρθει στην Θράκη;

Μ.Κ.: Έχουμε έρθει στην Θράκη αλλά δεν έχουμε πραγματοποιήσει ακόμα να κάποια μουσική συναυλία. Ευελπιστώ να το κανονίσουμε σύντομα και να έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε “μουσικά” αλλά και προσωπικά με όλους σας.

7.Τα επόμενά σας μελλοντικά σχέδια;

Ν.Λ. Προσωπικά ετοιμάζω μία ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, πολύ ιδιαίτερη και πολύ προσωπική. Ευελπιστώ σε λίγο καιρό να έχει ολοκληρωθεί και να είναι διαθέσιμη για να την ακούσετε. Ταυτόχρονα βρισκόμαστε διαρκώς σε εμφανίσεις μαζί τη Μαρία και οργανώνουμε συνεχώς νέα βήματα.

Μ.Κ. Τα σχέδια και τα πλάνα δεν σταματούν ποτέ! Κάνουμε εμφανίσεις, μπαίνουμε στο studio και προσπαθούμε να ετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τα επόμενα μας βήματα. Ευχόμαστε να είναι ολοένα και πιο ανοδικά.

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2