Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

970x250 mask 1

gazon

94016342 547586876161694 372900150244278272 n

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Τετάρτη, 15 Μάιος 2019 08:47

Τι κοινό σημείο αναφοράς έχει ο Άσιμος με τον μπον βιβερ τις Ροκ μουσικής Θανάση Ζλατάνο ;!!!

Θα το μάθουμε ευθύς αμέσως….

1.Πότε άρχισε να γίνεται μέρος της ζωής σου η μουσική;

Από τότε που πρωτάκουσα ροκ! Πρέπει να μουν 12. στην Αρχή κοπανούσα τεντζερέδες μετά αγόρασα μια ηλεκτρική και… δεν σταμάτησα ποτέ!

 

2.Ποια είναι η αιτία και η αφορμή να ασχοληθείς με τη μουσική;

H ίδια η μουσική. Η χαρά της σύνθεσης η χαρά τους παιξίματος της ηλεκτρικής κιθάρας η χαρά της ακρόασης . Η πρώτη μου κιθάρα ήταν ηλεκτρική!

 

3.Τι θέλεις να πάρει ο κόσμος, οι ακροατές από το Album 2 ΑΣΙΜΟΣ;

Να χαρεί και να προβληματιστεί. Είναι ένα άλμπουμ βαθιά ανθρώπινο- θέλω να πω πως ένα άλμπουμ είναι διαχρονικό όταν το ακούς το ξανακούς και σου αφήνει κάτι. Κάτι που να σου θυμίζει πως είμαστε άνθρωποι με ανησυχίες έρωτες προβληματισμούς, και ο 2ασιμος νομίζω πως το κάνει αυτό είτε μιλώντας για σχέσεις είτε για τις πολίτικες που όλοι βιώσαμε στο πετσί μας.

 

4.Πώς είναι η επαγγελματική ζωή για έναν νέο καλλιτέχνη όπου σχεδόν πλέον δεν υπάρχει δισκογραφία;

Δεν υπάρχει επαγγελματική ζωή για ένα μουσικό πάρα μόνο εάν θέλει να γίνει σκύλος. Αν δε θέλει θα πρέπει να βρει κάποιον άλλο τρόπο να βιοπορίζεται. Είναι δύσκολο το έργο του ροκ μουσικού στη χώρα μας. Δισκογραφία υπάρχει αλλά πια με άλλες μορφές. Κατεβάζεις ψηφιακά αυτό που θέλεις να ακούσεις η το βρίσκεις στο Youtube. Ωραία πράγματα ακούω καθημερινά και πιστέψτε με όλες οι εποχές αφήνουν το στίγμα τους με υπέροχες μουσικές.

zlatanos2 gia efim 05 19

5.Και κυρίως πώς βιώνεις εσύ την κρίση ως άνθρωπος – πολίτης αλλά και καλλιτέχνης;

θυμωμένα, δεν με αφορά και όμως μου την επέβαλαν. Δεν φταίω αλλά με βγάζουν φταίχτη. Δεν μπορώ να τη παλέψω κι όμως ένα ολόκληρο σύστημα ΜΜΕ τη θεωρεί απολύτως λογική. Και ένας ολόκληρος λαός είναι έτοιμος να μαλώσει μεταξύ του για να ξαναστείλει τους ίδιους ανθρώπους να λύσουν ένα πρόβλημα που οι ίδιοι δημιουργήσαν. Θέατρο του παραλόγου .

 

6.Ποιες είναι οι επιρροές σου, πώς άρχισες να ασχολείσαι με τη μουσική και το τραγούδι;

από τον jeff beck και τον miles davies στους clash και τους ramones – όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους σ αυτό που σήμερα με αντιπροσωπεύει αυτό που είναι ο εαυτούς μου. Είμαστε μέλη μιας μεγάλης κοινότητας και είναι οι αλληλοεπιδράσεις μας αυτές που μας πάνε ένα βήμα πιο πέρα. Αισθάνομαι σαν ένας μουσικός του κόσμου είτε παίζοντας στους νορβηγούς lumbago σε συναυλίες και στάδια είτε στην ΕΤΑΙΡΑ σε διασκευές του ασιμου και σε δικά μου κομμάτια. Ένα πράγμα είναι σίγουρο πως δεν σταματώ!

 

7.Θράκη έχεις έρθει καθόλου;

φανάρι αγαπημένος  τόπος διακοπών –Μαρώνεια Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη Ορεστιάδα Δέλτα αλλά και Ξάνθη τις έχω γυρίσει και ξαναγυρίζω σε αυτές συχνά λατρεύω αυτό το μέρος. Μαζί με το φίλο μου τον Θανάση γκαιφυλλια πήγαμε και είδαμε τον Άκη Πάνου μια τελευταία φορά πριν φύγει από τη ζωή στη Κομοτηνή. Άρχοντας αξέχαστη εμπειρία στη αυτή η συνάντηση. Ελπίζω να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας σύντομα στους θρακιώτες φίλους.

 

8.Eπόμενα σχέδια;

Στο στούντιο για ένα σιγκλ με την εταίρα προάγγελο της επόμενης δουλειά που θα κυκλοφορήσει καλώς εχόντων των πραγμάτων σε ένα χρόνο μια που ακόμα είναι στα σκαριά.

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2