ezgif 2 a2d6ac93b362

ioannis papadopoulos

Παρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 08:46

Γιάννης Ζαμπούκης: Μετά την στήριξη του ΚΙΝ.ΑΛ έρχονται ανακοινώσεις… υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

Η επίσημη στήριξη από το Κίνημα Αλλαγής στον Γιάννη Ζαμπούκη, ως υποψήφιου δημάρχου Αλεξανδρούπολης που οριστικοποιήθηκε χθες, αναμένεται να προκαλέσει σειρά ανακοινώσεων από την παράταξη “Δήμος Για Όλους – Πρώτα εσύ”, με πολύ δυνατά ονόματα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το επιτελείο του κ.Ζαμπούκη, αν και κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό τα συγκεκριμένα ονόματα, υπάρχει ήδη ταύτιση απόψεων και συμφωνία με πολλά πρόσωπα και αναμένονται πολλές ενδιαφέρουσες εορταστικές… ειδήσεις, οι οποίες θα αφορούν τις νέες συστρατεύσεις στην παράταξη “Δήμος Για Όλους – Πρώτα εσύ”.

Με τελικό στόχο φυσικά, στην αυτοδιοικητική “μάχη’ που αυτή θα δώσει τους επόμενους μήνες με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, να είναι η νέα δημοτική αρχή στην πόλη μετά τις εκλογές της 26ης Μαίου.

Δεν θα ήταν μάλιστα υπερβολή αν μιλούσαμε για ομοβροντία ονομάτων, τα οποία θα δίνουν το μήνυμα ότι ο συνδιασμός του Γιάννη Ζαμπούκη πλαισιώνεται από στελέχη καταξιωμένα στην τοπική κοινωνία και τον χώρο του ο καθένας και τα οποία προέρχονται από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς, κομματικούς χώρους, επαγγελματικούς, οικονομικούς και αθλητικούς χώρους.

EvrosNews