National League 1: Απόδραση από τη Γέφυρα με μεγάλο διπλό ο ΓΑΣ Κομοτηνή!

National League 1: Απόδραση από τη Γέφυρα με μεγάλο διπλό ο ΓΑΣ Κομοτηνή!

Τεράστια νίκη με σκορ 70-69 επί της Γέφυρας εκτός έδρας πανηγύρισε ο ΓΑΣ Κομοτηνή στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της National League 1.

Πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο Λυκογιάννης, ο οποίος σημείωσε 17 πόντους με τρία τρίποντα, ένα εκ των οποίων έκρινε και την αναμέτρηση καθώς σημειώθηκε στο φινάλε.

Ο ΓΑΣ παρά τις απουσίες και τα προβλήματα, έχοντας επιθετική βοήθεια από τους Περρή, Σιγκούνα και Λυκογιάννη, δεν άφησε το παιχνίδι να φύγει από τον έλεγχο, ακόμα και όταν οι Γηπεδούχοι ήθελαν να πατήσουν γκάζι. Έτσι δικαιώθηκαν με την επιστροφή στις νίκες και πλέον θα προετοιμαστούν για το σημαντικό παιχνίδι με τον ΚΑΟΧ το ερχόμενο Σάββατο.

Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Ντόγκας-Νικολαϊδης

Δεκάλεπτα: 15-12, 35-27, 53-50, 69-70

ΓΕΦΥΡΑ (Κυριαζής-Αποστόλου): Κελεσίδης 6, Χρυσόπουλος 17, Σιώπης, Πέργουλης 7(1), Γκιφόπουλος 8, Αλευρίδης 5, Μαλτέζος 18, Μήνου 8(1), Στράτος.

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Μασλαρινός): Αρχιμανδρίτης 3(1), Ζίζιτς 4, Περρής 16(3), Σιγκούνας 14, Δρέλλας 8, Βλάσσης 3(1), Ναλμπάντης 5, Λυκογιάννης 17(3), Ζότος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό