Ο Πολιτιστικός  Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής άξιος εκπρόσωπος της Θρακιώτικης Παράδοσης στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Ηγουμενίτσα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής άξιος εκπρόσωπος της Θρακιώτικης Παράδοσης στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Ηγουμενίτσα

Η συμμετοχή του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών στην Ηγουμενίτσα, στέφτηκε για ακόμη μια φορά με απόλυτη επιτυχία.
Ο Σύλλογος Θρακών εκπροσώπησε επάξια τη Θράκη μας τόσο σε χορευτικό επίπεδο με την παρουσία 2 χορευτικών ομάδων, όσο και στο κομμάτι των επαφών και συνεργασιών με συλλόγους που συμμετείχαν στο φεστιβάλ και με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Ηγουμενίτσας κ. Δημήτρη Δημάκο, με τον οποίο συζητήθηκε και μελλοντική συνεργασία μεταξύ των δυο φορέων.
Δεν έλειψαν βέβαια και οι στιγμές ανάπαυλας και χαλάρωσης από τα μέλη του συλλόγου, που επισκέφτηκαν την όμορφη Ηγουμενίτσα, τα κοσμοπολίτικα Σύβοτα και το γραφικό Μέτσοβο.
Αποκορύφωμα του 2 ου Διεθνούς Φεστιβάλ ήταν το μεγάλο παραδοσιακό γλέντι, με τη συμμετοχή όλων των συλλόγων από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια που σήμανε και το τέλος του φετινού Φεστιβάλ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό