Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

gazon

94016342 547586876161694 372900150244278272 n

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Πέμπτη, 16 Αύγουστος 2018 18:56

Ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος στην Περιφέρεια – Ο Μιχάλης Αμοιρίδης είναι αυτός που θα ηγηθεί του νέου πολιτικού συνδυασμού που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια….!;

Ο Μιχάλης Αμοιρίδης ήρθε στην επικαιρότητα όχι από το έργο που έκανε η δεν έκανε  στην Περιφέρεια, αλλά από τον τρόπο που ο Χρήστος Μέτιος τον απομάκρυνε. Ήταν η περίοδος που κάποιος τον συμβούλεψε, το σκέφτηκε ο ίδιος, δεν έχει σημασία, ο νυν Περιφερειάρχης αποφάσισε να απομακρύνει όλους τους στενούς συνεργάτες του Γιώργου Παυλίδη και έτσι ήρθε σε ρήξη σχεδόν με όλους.

Και αυτή η ρήξη δεν θα επιφέρει μόνο σε αυτόν το μοιραίο, την σύντομη πορεία του στην Περιφέρεια, αλλά θα διαλύσει και την Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές. Αυτό ήδη συμβαίνει, όλο και περισσότεροι θέλουν έναν συνδυασμό όχι μόνο μη κομματικό, αλλά και έναν συνδυασμό ο οποίος θα είναι μακρυά από παλιοκομματικές μεθόδους που θέλει να συνεχίσει η πρόσφατη πολιτική άφιξη στην περιοχή που λέγεται Μακάριος Λαζαρίδης.

Ο σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται πως όχι μόνο συμβουλεύει τον Χρήστο Μέτιο για τις συνεχόμενες ατυχείς κινήσεις του, έχει και πλήρη άγνοια από τον πολιτικό χάρτη, ίσως και οδικό της Περιφέρειας αφού δεν ζει σε αυτή.

Μάλιστα, ο ίδιος προσπάθησε να κάνει επίσημη την στήριξη του ίδιου και της ΝΔ στο πρόσωπο του Χ.Μέτιου για τις επόμενες εκλογές διαρρέοντας σε Κυριακάτικα φύλλα την επιλογή αυτή.

Ο Περιφερειάρχης πήγε στην Θάσο να ακούσει προβλήματα χωρίς τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας θέλοντας να κάνει χειρότερα τα πράγματα ο Χρήστος Μέτιος, φρόντισε να πάει στην Θάσο και να επισκεφθεί τον Δήμαρχο αλλά όχι με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, αλλά με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ.Αντωνιάδη. Ο ίδιος ανέφερε σε ανάρτηση του:

«Επισκέφθηκα χθες το Δημαρχείο Θάσου και είχα συνάντηση με τον Δήμαρχο Κώστα Χατζηεμμανουήλ και Αντιδημάρχους, οι οποίοι με ενημέρωσαν για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το νησί – έργα υποδομών, τουριστική ανάπτυξη, προβλήματα.
Είχαμε μια καλή και διεξοδική συζήτηση.
Στην επίσκεψη με συνόδευε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜΘ Κώστας Αντωνιάδης».

 

Μιχάλης Αμοίριδης: «Ξεχείλισε το ποτήρι…»

Ο Μιχάλης Αμοιρίδης όλο αυτό το διάστημα κράτησε μια στάση αναμονής και έξυπνα άφησε τον Χρήστο Μέτιο να εκτίθεται διαρκώς. Όπως φαίνεται όμως η κίνηση αυτή του Περιφερειάρχη να πάει στην Θάσο χωρίς τον Αντιπεριφεριάρχη Καβάλας ήταν η κατάλληλη ώστε ο Μιχάλης Αμοιρίδης να περάσει κάποια μηνύματα και σίγουρα με την σύμφωνη γνώμη όλων, του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης και όπως φαίνεται και του Έβρου.

Πρώτα από όλα η ανάρτηση του ήταν αρχηγική υποστηρίζοντας τον Μαρκόπουλο, που σημαίνει πως ο Μιχάλης Αμοιρίδης είναι αυτός που θα ηγηθεί του νέου πολιτικού συνδυασμού που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μ.Αμοιρίδης κατεβαίνει ως επικεφαλής με σύμφωνη γνώμη αφού ο ίδιος είχε δηλώσει από την αρχή πως θα στηρίξει όποιον ενδιαφερθεί αλλά το ενδιαφέρον να το εκδηλώσει αυτή την στιγμή. 

Επίσης, η ανάρτηση είχε αποδέκτη και τα κεντρικά της ΝΔ. Με τον Μακάριο Λαζαρίδη να έχει ως στόχο να γίνει ο νούμερο ένα στην Περιφέρεια καθορίζοντας και τα ψηφοδέλτια ακόμα για τις βουλευτικές, έχει πλήρη άγνοια τι συμβαίνει με το κόμμα στην βάση του. Αυτή την στιγμή οι ψηφοφόροι της ΝΔ είναι αγανακτισμένοι με την διοίκηση του Χρήστου Μέτιου και μια ανεξάρτητη κίνηση από την ομάδα του Μιχάλη Αμοιρίδη είναι βέβαιο ότι θα διαλύσει την Νέα Δημοκρατία

Τέλος, το μήνυμα ήταν σαφές προς όλους τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, αν θέλουν έναν ηγέτη στην Περιφέρεια που θα καθορίζει ο ίδιος τις τύχες της και θα έχει την πλήρη ευθύνη, η μια διοίκηση μοντέλου Μέτιου που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει…

 

Η ανάρτηση του Μιχάλη Αμοιρίδη:

«Ο Μέτιος που μας προέκυψε, ουσιαστικά χώρις να κοπιάσει, ανέλαβε να συνεχίσει την πορεία μίας διοίκησης που με τον Παυλιδη στο τιμόνι ειχε καταφερει σε δυο μολις χρονια να δώσει μια αλλη πνοή τοσο τοπικα οσο και να κανει αισθητη πανελλαδικα την δυναμικη διακυβερνηση προκαλώντας ενεργειες που ειχαν απηχηση και εφαρμοσθηκαν και σε αλλες περιφερειες. Ο Μετιος κατάφερε σε δυο μολις χρόνια να αντιστρέψει αυτό το κλίμα και η περιφέρεια μας από οδηγός να γίνει ουραγός εξελίξεων και δράσεων. Παράλληλα έδειξε ότι δεν σέβεται κανέναν από τους συναδέλφους του και ότι δεν έχει ουσιαστική επάρκεια για τη θέση που ανέλαβε. Τα παραδείγματα για όλα τα παραπάνω πάρα πολλά. Ως μέλη αυτής της παραταξης έχουμε καταπιει πολλα και εχουμε κρατησει διακριτικη σταση σε ακομη περισσοτερα που δεν αποτελούσαν την οραματικη διοικηση και ήταν σε αντίθεση με αυτά που συνυπογραψαμε με τον αείμνηστο Παυλίδη. Αφορμή που ξεχείλισε το ποτήρι και με κάνει να γράφω αυτό το σχόλιο αποτέλεσε η επίσκεψη Μετιου στο Δημαρχο Θασου με μονο ενα περιφερειακό σύμβουλο και χωρίς τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας. Επίσκεψη Περιφερειρχη σε Δήμαρχο για να συζητήσουν έργα, προοπτικές, συνεργασίες χωρίς τον καθ’ ύλην αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη του που γνωρίζει τα ζητήματα, που έχει κάνει συναντήσεις και συνεργασίες, που εδώ και 4 χρόνια έχει την πλήρη εικόνα του τι έγινε, τι συζητήθηκε, τι χρειάζεται να γίνει,τις προτεραιότητες αλλά και τις υποσχέσεις, τις ανάγκες και πολλά πολλά άλλα. Είναι στάση που επιβεβαιώνει ότι ο Μετιος δεν σέβεται ούτε τους συναδέλφους του, δεν σέβεται το θεσμό, αλλά το κυριότερο δεν σέβεται τον τόπο και αντιμετωπίζει τις επαφές αυτές καθαρά επικοινωνιακά, με την ευκαιρια των διακοπων του και χωρίς να έχει κανέναν συνεργάτη του να καταγράφει τα σημαντικά σημεία της συνάντησης.
Αυτός ο ανθρωπος λοιπόν ανάμεσα σε μοχιτο και τσιπουρα δεν μπόρεσε να σκεφτεί ότι οι συναντησεις μεταξύ των αυτοδιοικητικών αρχών δεν πρέπει να γίνονται στο γόνατο ως αγγαρεια. Βεβαια οταν ο ιδιος ο περιφερειαρχης δεν σεβεται τη θεσμικη ιεραρχια των χωρικων του αντιπεριφερειαρχων, τι περισσοτερο να πουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά. 
Για τον τόπο είναι φανερό ότι δεν ενδιαφέρεται και το χειρότερο είναι ότι δεν καταλαβαινει οτι θα έπρεπε. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που δεν θα είμαι υποψήφιος σε περιφερειακο συνδυασμό με το Μέτιο».

KomotiniPress

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2