Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

gazon

94016342 547586876161694 372900150244278272 n

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Σάββατο, 27 Απρίλιος 2019 08:31

"Το θαύμα μπορεί ακόμη να συμβεί ! "

Δέκα ακόμη συντοπίτες μας εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο νίκης του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ: νίκης κατά της μιζέριας, της παραίτησης, της διαπλοκής, της διγλωσσίας, της μετριοκρατίας. Η ευθύνη πια είναι σε κείνους που παρέμειναν στον καναπέ - για να μην «εκτεθούν» - τουλάχιστον να στηρίξουν την σπαρτακική ελπίδα της πόλης. Το θαύμα μπορεί ακόμη να συμβεί !

Ο Χρήστος Σερμπέζης είναι οδοντίατρος, έγγαμος και πατέρας ενός κοριτσιού. Η καταγωγή του είναι Σαρακατσάνικη, από τη Νέα Σάντα, και είναι ερασιτέχνης φωτογράφος και μελισσοκόμος.

Ο Γιώργος Πάφης είναι καθηγητής στο ΤΕΦΑΑ ως μέλος ΕΕΠ, έγγαμος και πατέρας δύο κοριτσιών. Ηπειρωτικής και ανατολικοθρακικής καταγωγής, σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, εργάστηκε στη Μέση Εκπαίδευση ως γυμναστής (Άνδρο, Ρόδο, Σάπες, Κομοτηνή), είναι εθνοφύλακας και ιδρυτικό μέλος της «Θρακικής Εταιρείας», του «Αντιφωνητή» και του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.

Ο Πάρις Καλοδημίδης είναι γεωλόγος και εργάζεται στο Εργαστήριο της Περιφέρειας. Είναι εβρίτης στην καταγωγή, έγγαμος και πατέρας τριών γιών που τελείωσαν ή συνεχίζουν τις σπουδές τους. Ιδρυτικό μέλος της «Θρακικής Εταιρείας», του «Αντιφωνητή» και του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, συμμέτοχος σε όλες τις πολύχρονες δράσεις.

Η Ευαγγελία Ζεϊμπεκίδου γεννήθηκε το 1989 στην Κομοτηνή. Στα 17 της εκπροσώπησε τη Ροδόπη στη Βουλή των Εφήβων. Σπούδασε Χημικός στα Γιάνννενα, έκανε το μεταπτυχιακό της στο ΔΠΘ και τα τελευταία 7 χρόνια εργάζεται στη PHARMATHEN. Από πέρυσι εκλεγμένη στο ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Χημικών της ΑΜΘ κατέχει τη θέση του γ.γ., ενώ είναι και μέλος της ACTIONAID.

H Έφη Καραπούλη είναι Κομοτηναία στην καταγωγή και εργάζεται πολλά χρόνια ως φιλόλογος στη Μέση Εκπαίδευση. Το μεταπτυχιακό της είναι στην Ιστορία και μετέχει στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης με τον ΑΘΗΝΙΩΝΑ.

Ο Δημήτρης Αλεξανδρίδης είναι ιδιωτικός υπάλληλος, με καταγωγή από τους Προσκυνητές Ξυλαγανής, ανατολικοθρακιώτικης καταγωγής. Είναι πατέρας τριών κοριτσιών.

Ο Γιώργος Κελέσης είναι γιατρός αναισθησιολόγος που εργάστηκε για δεκαετίες σε πολλές ιδιωτικές κλινικές της Αθήνας. Με καταγωγή από την Κομοτηνή και σπουδές στη Θεσσαλονίκη, έχει πάθος για την πολιτική και την Ιστορία, συμμετέχει εξαρχής στο εγχείρημα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και επηρρεάζει σε μεγάλο βαθμό την πολιτική του φυσιογνωμία.

Η Μαργαρίτα Ρωσίδου είναι νεοπροσφυγικής καταγωγής. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και ως απόφοιτος της Νοσηλευτικής Σχολής πλέον εργάζεται στο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.

Ο Μαργαρίτης Αλτσατζής είναι νέος αγρότης και κτηνοτρόφος. Κατάγεται από την Κομοτηνή και τη Γρατινή, ζει δε και εργάζεται στο χωριό, στον παραμελημένο πρωτογενή τομέα της παραμελημένης μας υπαίθρου.

Η Νίκη Ψαλτοπούλου είναι Κομοτηναία στην καταγωγή, έχει έναν γιό και έζησε χρόνια στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική. Είναι δασκάλα στο βιτρώ και στο ψηφιδωτό, έχει συμμετοχή σε καλλιτεχνικές εκθέσεις και επαγγελματικά ασχολείται στον τουριστικό τομέα.

 

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2