Τετάρτη, 19 Ιούνιος 2019 19:36

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΙΠΕΛ ΟΣΜΑΝΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΙΝΑΛ ν. Ροδόπης

Με απόφαση του γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, η 45χρονη μεταφράστρια και διερμηνέας Σιπέλ Οσμάνογλου θα είναι η γυναικεία εκπροσώπηση στον συνδυασμό του Κινήματος Αλλαγής στο νομό Ροδόπης. Παρατίθενται τα σημαντικότερα βιογραφικά της στοιχεία.

ΟΣΜΑΝ ΟΓΛΟΥ ΣΙΠΕΛ του Ζεκή  Μεταφράστρια / Διερμηνέας ,Υποψήφια Διδάκτορας στο Δ.Π.Θ.

«Γεννήθηκα στην Ξάνθη (1974).

Ολοκληρώνοντας την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, φοίτησα στο αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο Βοσπόρου στην Τουρκία στο Τμήμα Διερμηνέων - Μεταφραστών (Τουρκικά - Αγγλικά) (ΒΑ). Συνέχισα τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο Γουεστμίνστερ του Λονδίνου στην Αγγλία, όπου απόκτησα το Μεταπτυχιακό Τίτλο της Δίγλωσσης Μετάφρασης (Ελληνικά - Αγγλικά)(MA).

Εργάζομαι ως Ελεύθερη Μεταφράστρια – Επιστημονικός Συνεργάτης.

Είμαι υποψήφια διδάκτορας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στο Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών με έδρα την Κομοτηνή.

Μου αρέσει να ασχολούμαι με τα κοινά και συχνά παίρνω μέρος σε εθελοντικές δραστηριότητες συλλόγων και ειδικά σε προγράμματα για τη στήριξη των γυναικών.

Είμαι μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, όπου κι έχω διατελέσει για τρία χρόνια Πρόεδρος του Τμήματος Γυναικών.

Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο κοριτσιών των 15 και 8 ετών».