Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

ioannis papadopoulos

gazon

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Τετάρτη, 11 Ιούλιος 2018 08:20

Θεόδωρος Φέσσας: Οι αγορές δεν θα συγχωρήσουν την κυβερνητική διγλωσσία και το ξήλωμα των μεταρρυθμίσεων

Οι αγορές δεν θα συγχωρήσουν τη διγλωσσία, ούτε και το ξήλωμα των μεταρρυθμίσεων που έχουν πραγματοποιηθεί, υποστηρίζει ο επικεφαλής του ΣΕΒ, Θεόδωρος Φέσσας, που κατηγόρησε την κυβέρνηση για νομοθέτηση μέτρων που αποθαρρύνουν τις επενδύσεις.

«Η χώρα χρειάζεται επενδύσεις, αλλά η κυβέρνηση νομοθετεί μέτρα με τα οποία τις αποθαρρύνει. Πρόσφατο είναι το παράδειγμα του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας για τις υπεργολαβίες», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου πως ο Πρωθυπουργός από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΣΒΒΕ, ούτε λίγο - ούτε πολύ είπε ότι ο ΣΕΒ δεν εκπροσωπεί την παραγωγική τάξη και ότι οι θέσεις του ΣΕΒ ταυτίζονται με εκείνες της ΝΔ,  και έκανε και μια σύγκριση με το «καλό» παιδί που είναι ο ΣΒΒΕ και με το «κακό» παιδί που είναι ο ΣΕΒ στην Αθήνα, ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Από ότι θυμάμαι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει εγκαινιάσει εμβληματικές επενδύσεις μελών μας,  όπως η «Παπαστράτος», ενώ σήμερα ο κ. Παππάς, με τον κ. Τσαμάζ που είναι και μέλος του Διοικητικού μας Συμβουλίου, εγκαινιάζει τις οπτικές ίνες στο σπίτι. Επίσης, επιχειρηματίες εμβληματικοί, όπως ο κ. Μυτιληναίος, ο κ. Θεοδωρόπουλος, ο κ. Παπαλεξόπουλος, ο κ. Στασινόπουλος, ο κ. Αθανασίου με το Ελληνικό, όλοι αυτοί  που  συμμετέχουν στο Δ.Σ. του ΣΕΒ και αποτελούν το «ανφάν γκατέ» της ελληνικής επιχειρηματικότητας με εκατομμύρια, δισεκατομμύρια επενδύσεων και δεκάδες  χιλιάδες εργαζόμενους.   Αυτό είναι που ονομάζουμε διγλωσσία"

Για το θέμα περικοπών των συντάξεων, ο κος Φέσσας, δήλωσε:

"Εκείνο που πρέπει να γίνει είναι να αποκτήσουμε ένα βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα. Οι συντάξεις, έτσι όπως έχουν διευθετηθεί, δίδουν πολλά σε ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει και λίγα σε αυτούς που έχουν συμβάλει στο να στηριχθεί το ασφαλιστικό σύστημα.  Αλλά σίγουρα αυτή τη στιγμή ο προϋπολογισμός δεν μπορεί να αντέξει το κόστος της ασφαλιστικής   δαπάνης". 

Businessnews

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2