Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

gazon

94016342 547586876161694 372900150244278272 n

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Σάββατο, 11 Ιανουάριος 2020 08:56

Νέο σημείο αγοράς στην Κομοτηνή για προϊόντα συνεταιρισμών και παραγωγών...

Ένα νέο κατάστημα λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στην οδό ΜΜ Βασιλείου. Λέγεται Natural-es και στα ράφια του κανείς μπορεί να βρει συνεταιριστικά προϊόντα και προϊόντα μικρών παραγωγών.

Συγκεκριμένα, μπορεί να βρει κανείς βιολογικά ζυμαρικά από δίκοκκο σιτάρι, άλευρα-δίκοκκου σιταριού- ταχίνι, μέλι, χυμούς αλόης με στέβια, καλλυντικά φυτικά από παραγωγό, αλλά και από το Άγιο Όρος, πρωτεϊνούχα προϊόντα για αθλητές που είναι vegan κ.α.-και προϊόντα Φαρμακευτικής κάνναβης. Ο ιδιοκτήτης είναι ένας νεαρός και λέγεται Λέανδρος Κουτσούμπας(σ.σ.είναι γιος της Σέλβας και του Αντώνη Κουτσούμπα από την ΚΟΙΝΣΕΠ Επάρκεια της Ξάνθης και προέδρου του Δικτύου και οσονούπω Ένωσης ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΜ-Θ).

Ο νεαρός Λέανδρος από μικρός έχει γαλουχηθεί παρακολουθώντας τους γονείς του πως η τροφή που βάζουμε ως καύσιμο στον οργανισμό μας πρέπει να είναι καθαρή, όπως και η βενζίνη στο αυτοκίνητό μας! Πως καλό θα είναι και μπορούμε να είμαστε αυτάρκεις σε πολλά πράγματα, φτιάχνοντας το ψωμί, καλλιεργώντας το –δίκοκκο σιτάρι-και σε όσα δεν μπορούμε να είμαστε αυτάρκεις, να αναζητούμε παραγωγούς τους οποίους μπορούμε να εμπιστευόμαστε για τα φρέσκα και ασφαλή τρόφιμα με τα οποία μπορούν να μας προμηθεύσουν.

Ο Λέανδρος Κουτσούμπας δίνει με το κατάστημά του ένα χώρο στο ράφι του μαγαζιού του για τους μικρούς παραγωγούς, οι οποίοι δύσκολα μπορούν να διαθέσουν στην αγορά το προϊόν τους, μη γνωρίζοντας το κατάλληλο κοινό και μη έχοντας τις κατάλληλες διασυνδέσεις και υποδομές.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό οι μικροί παραγωγοί μιας περιοχής να μπορούν να βρίσκουν χώρους σε καταστήματα και να διαθέτουν τα προϊόντα τους, καθώς οι πόρτες είναι κλειστές των μεγάλων καταστημάτων, βρίσκοντας έτσι τρόπο να βγάζουν ένα ικανοποιητικό εισόδημα, μια και οι δυνατότητές τους περιορίζονται στην παραγωγή και όχι στην διάθεση των ειδών που παράγουν. Οι καταναλωτές βρίσκουν προϊόντα σε προσιτές τιμές των παραγωγών, τα αγοράσουν και έτσι δυναμώνει η αλυσίδα επιβίωσης και καλής υγείας που ενώνει καταναλωτές και μικρούς και τοπικούς παραγωγούς.

Επι πλέον επιθυμεί, εφ’όσον βγει καλυφθεί το κενό με την ΚΥΑ που περιμένουμε για τα προϊόντα της Φαρμακευτικής κάνναβης, να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς στην Κομοτηνή για τα προϊόντα αυτά !

Τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος θα γίνουν στις 19 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι. Πρόκειται για ένα κατάστημά με προσεγμένη και λεπτή διαφορετική αισθητική, επενδεδυμένο πιο πολύ με ξύλο και λίγο μέταλλο στα ράφια με τα προϊόντα, εκπέμποντας από παντού το μήνυμα του καλέσματος της Φύσης, εξού και NATURAL-ES!!!

Σε έναν νέο άνθρωπο που επέλεξε να παραμείνει στην Ελλάδα και στην ιδιαίτερή του πατρίδα, φέρνοντας πιο κοντά στο αγοραστικό κοινό, αυτό που τώρα πια επιθυμεί, προϊόντα βιολογικά, Ελληνικά, αλλά και εισαγωγής εγγυημένης ποιότητας και υπογραφής, δεν μένει παρά να ευχηθούμε καλές δουλειές!

ΕΡΤ Κομοτηνής/ΒΜ

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2