Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

gazon

94016342 547586876161694 372900150244278272 n

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2020 07:00

Νέο όραμα και στρατηγική για το ΕΟGreece

Παρουσιάστηκε στο ετήσιοopeningeventτου διεθνούς οργανισμού επιχειρηματικότητας

Πολιτιστικό δρώμενο από τον Δημήτρη Λιγνάδη, αποκλειστικά για τα μέλη του ΕΟGreece

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020, το ετήσιο opening event του EOGreece, μέλους του παγκόσμιου δικτύου επιχειρηματικότητας Entrepreneurs’ Organization (ΕΟ). Στο openingevent, που πραγματοποιήθηκε ψηφιακά λόγω της πανδημίαςCOVID-19, έδωσαν το παρών όλοι οι Έλληνες επιχειρηματίες-μέλη του οργανισμού. Άλλωστε, ηεφετινή εκδήλωση ήταν ξεχωριστή, καθώς σηματοδότησε τη νέα εποχή τουEO, με την παρουσίαση του νέου οράματος του διεθνούς οργανισμού, ενώ επιφύλασσε και μια μοναδική πολιτιστική εμπειρία για τα μέλη του, με μια ειδική παρουσίαση της επιτυχημένης παράστασης «Μαθήματα Πολέμου», σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Λιγνάδη, Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Το νέο όραμα και η στρατηγική του ΕΟ     

Το νέο όραμα του παγκόσμιου δικτύου επιχειρηματικότητας, με την ονομασίαEO4.0, αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον οργανισμό. Κατά την παρουσίαση του νέου οράματος, ο Ιάκωβος Δρακούλης, Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΟGreece, τόνισε ότι το ΕΟ 4.0 είναι ένας οδικός χάρτης για το μέλλον του οργανισμού, που επανακαθορίζει τη σχέση με τα μέλη του, την ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα και την κοινωνία.

Στο πλαίσιο του οράματος ΕΟ 4.0, τα μέλη του οργανισμού τοποθετούνται στο επίκεντρο κάθε δραστηριότητας του, ενώ σκοπός του ΕΟ είναι να βοηθήσει τους επιχειρηματίες να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες τους και να πραγματοποιήσουν τις προοπτικές τους. Σε αυτή τη βάση, η αλληλεπίδραση των μελών, μέσω των δράσεων, των πρωτοβουλιών και των υποδομών τουEO, αποτελεί ένα όχημα συλλογικής προστιθέμενης αξίας, μάθησης, προσωπικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης και επιτυχίας.

Επιπλέον, παρουσιάστηκαν, οι δύο βασικές στρατηγικές προτεραιότητες τουEOγια την επόμενη πενταετία. Ο πρώτος στρατηγικός πυλώνας είναι η δημιουργία αξίας για τα μέλη του ΕΟ, με βάση την κατανόηση των διαρκώς εξελισσόμενων και εξατομικευμένων αναγκών των επιχειρηματιών και την προώθηση καινοτομιών που θα οδηγήσουν σε νέες ευκαιρίες. δεύτερη στρατηγική προτεραιότητα είναι η επίτευξη λειτουργικής αριστείας, με τη στενή συνεργασία και εμπλοκή των μελών του ΕΟ, καθώς και μέσω συνεργειών που θα προσφέρουν προστιθέμενη αξία.

Μια μοναδική εμπειρία πολιτισμού για τα μέλη του ΕΟGreece      

Το εφετινό ΕΟopeningeventεπεφύλασσε και μια ξεχωριστή εμπειρία για τα μέλη του οργανισμού. Ο Δημήτρης Λιγνάδης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, έγραψε αποκλειστικά για τοEOGreeceένα νέο κεφάλαιο/συνέχεια τηςsold-outπαράστασής του «ΜαθήματαΠολέμου», που βασίστηκε σε ιστορικά κείμενα, με θέματα σχετικά με την πανδημία και την απώλεια. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε ζωντανά, σε στούντιο, και προβλήθηκε μέσωlivestreaming, κατά τη διάρκεια τουEOopeningevent.

Μέσω αυτού του πολιτιστικού δρώμενου, στόχος ήταν να αναδειχθεί ότι η Ελλάδα, καθ’ όλη την ιστορία της, έχει αντιμετωπίσει ξανά καταστάσεις που προκάλεσαν ανασφάλεια και αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία. Το συμπέρασμα για τα μέλη του ΕΟGreeceήταν πώς μπορούμε να κοιτάξουμε το μέλλον με οδηγό και το παρελθόν, αλλά και με αισιοδοξία, καθώς «αυτό που μετράει δεν είναι αυτό που μας συμβαίνει, αλλά πώς αντιδράμε σε αυτό», κατά τη φιλοσοφική ρήση του Επίκτητου.

***

Σχετικά με τον οργανισμόEntrepreneurs’Organization

Ο οργανισμόςEntrepreneurs’Organization(ΕΟ) είναι ένα διεθνές δίκτυο επιχειρηματικότητας, που αποτελείται από περισσότερα από 14.000 μέλη, σε 61 χώρες ανά τον κόσμο. Σκοπός του ΕΟ είναι να βοηθήσει τους επιχειρηματίες να πραγματοποιήσουν τις προοπτικές τους, μέσω της δύναμης της αλληλεπίδρασης, των κοινών εμπειριών, της συνεργατικής μάθησης και της πρόσβασης σε κορυφαίους ειδικούς. Από το 1987, το ΕΟ συμβάλλει στην προσωπική και επιχειρηματική ανάπτυξη των μελών του, μέσω σειράς πρωτοβουλιών και καινοτομιών. Το ΕΟGreece, αποτελεί το ελληνικό παράρτημα του παγκόσμιου οργανισμού. Διαθέτει 63 επιχειρηματίες-μέλη, με δραστηριότητα σε διάφορους κλάδους της αγοράς. Οι επιχειρήσεις των μελών του ΕΟGreeceέχουν συνολικό κύκλο εργασιών άνω των 700 εκατ. δολαρίων και απασχολούν σχεδόν 9.500 εργαζόμενους.  

Για περισσότερες πληροφορίες

Μάγια Αλεξιάδου

EOGreece,ChapterManager

Mob +30 698 73 18 774

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2