Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

maroneiawebradio

gazon

94016342 547586876161694 372900150244278272 n

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Τρίτη, 26 Ιανουάριος 2021 06:45

«Κορυφαίος εργοδότης» στην Ελλάδα η JTI

Για 9η χρονιά πιστοποίηση "Top Employer" από το Top Employers Institute

 

H JTI διακρίθηκε για 9η συνεχή χρονιά ανάμεσα στις εταιρείες που αξιολογήθηκαν από το Top Employers Instituteστην Ελλάδα σχετικά με το εργασιακό τους περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της ανεξάρτητης έρευνας που διεξάγει κάθε χρόνο και στην Ελλάδα ο διεθνούς κύρους οργανισμός TopEmployersInstitute, απένειμε τον τίτλο του «TopEmployer» στην JTIΕλλάδας, ως αναγνώριση για τις εξαιρετικές εργασιακές συνθήκες τις οποίεςπαρέχει, την καλλιέργεια και ανάπτυξη του ταλέντου των εργαζομένων της σε όλα τα επίπεδα και την πρόοδο που έχει σημειώσει για τη βελτιστοποίηση των εργασιακών πρακτικών της που αφορούν την ευημερία, την ποικιλομορφία και τη συμπερίληψη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη αναγνώριση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά σημαντικών διακρίσεων που έχει αποσπάσει η JTIΕλλάδας αναφορικά με τις εργασιακές πρακτικές που ακολουθεί, όπως η πρόσφατη κατάκτηση της Πιστοποίησης του GreatPlacetoWork®.

«O τίτλος του 'Κορυφαίου Εργοδότη' στην Ελλάδα από το παγκοσμίου φήμης TopEmployersInstitute και μάλιστα για 9η διαδοχική χρονιά, μας κάνει να αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι», τονίζει η People&CultureDirectorτης JTIHellas, κ. JulieMcNamara η οποία προσθέτει: «Η διάκριση αυτή δικαιώνει τις διαρκείς προσπάθειές μας για διασφάλιση εξαιρετικών συνθηκών εργασίας και ταυτόχρονα αποτελεί για εμάς μια επιβεβαίωση ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο της δημιουργίας ενός ασφαλούς και ευέλικτου περιβάλλοντος για όλους τους εργαζομένους μας, ανεξαρτήτως της θέσης και του ρόλου τους στην εταιρεία. Στέλνει επίσης ένα ηχηρό μήνυμα στους μελλοντικούς εργαζόμενούς μας: Παρέχουμε συνεχώς στους ανθρώπους μας την ευκαιρία να αναπτύξουν την καριέρα τους υπό τις καλύτερες συνθήκες, ώστε να αποδώσουν στο μέγιστο τις ικανότητές τους, όντας πάντα ο εαυτός τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τις πρακτικές που αξιολογήθηκαν και αφορούν στους γενικούς εργασιακούς κανόνες, το TopEmployersInstituteέλαβε υπόψη και ορισμένες ακόμη νέες πρωτοβουλίες της JTI που έχει θέσει σε εφαρμογή από τις αρχές του έτους και οι οποίες συνέβαλαν καθοριστικά στην κατάκτηση της φετινής πιστοποίησης της εταιρείας στην Ελλάδα:

Familyleave: Πρόκειται για μια νέα και πρωτοποριακή πρωτοβουλία της JTI να παρέχει έως και 20 εβδομάδες πληρωμένης άδειας σε νέους γονείς, ανεξαρτήτως φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού ή τρόπου απόκτησης παιδιού. Η άδεια,συνολικής διάρκειας 20 εβδομάδων, αφορά τόσο τη μητέρα όσο και τον πατέρα εργαζόμενο στην εταιρεία. Πρόκειται για μια σημαντική διαφοροποίηση η οποία καταδεικνύει την ουσιαστική μέριμνα της εταιρείας για τους εργαζομένους της.

Mentoringprogram: ΗJTIυλοποιεί πρόγραμμα συμβουλευτικής καθοδήγησης μεταξύ ενός έμπειρου διευθυντικού στελέχουςκαι ενός εργαζόμενου της εταιρείας, με στόχο την προσωπική και επαγγελματική του ανάπτυξη.

 

Η JapanTobaccoInternational στην Ελλάδα

Η JTI έχει αδιάλειπτη παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και περισσότερο από 40 χρόνια και είναι σήμερα η 2η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων καπνού στην ελληνική αγορά. Με τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, η εταιρεία συνεισφέρει ετησίως πάνω από το 2% των συνολικών φορολογικών εσόδων της χώρας σε ΕΦΚ και ΦΠΑ καπνού και ταυτόχρονα στηρίζει την τοπική οικονομία και τον καπνικό κλάδο ο οποίος παρέχει πόρους σε περισσότερες από 50.000 οικογένειες. Διαθέτει στην ελληνική αγορά τις διεθνείς μάρκες Winston, Camel και OldHolborn, το ηλεκτρονικό τσιγάρο Logic, καθώς και τα παραδοσιακά σήματα BF και GR της ΣΕΚΑΠ. Εκτός από την εγχώρια αγορά, η JTI έχει και την ευθύνη των αγορών της Κύπρου και της Μάλτας, απασχολώντας συνολικά 300 εργαζόμενους. Το 2021 η JTIHellasπιστοποιήθηκε από το TopEmployersInstitute ως ένας από τους Κορυφαίους Εργοδότες στην Ελλάδα, για 9η συνεχή χρονιά.

Με την εξαγορά της ΣΕΚΑΠ το 2018, η JTI διαθέτει πλέον τόσο παραγωγική όσο και εξαγωγική δραστηριότητα στη χώρα. Η JTI, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα και την αξία της διατήρησης και ανάπτυξης της παραγωγικής μονάδας σε αυτήν την ακριτική περιοχή (Ξάνθη), τόσο για την τοπική όσο και την εθνική οικονομία, επενδύει συστηματικά στην αναβάθμιση και ανάπτυξη του εργοστασίου η οποία μέχρι και το 2020 ξεπερνά τα 30 εκατ. δολάρια. Στο ίδιο αναπτυξιακό πλαίσιο, από τον Οκτώβριο του 2019 παράγει στην Ελλάδα το Winston για την κάλυψη των αναγκών της εγχώριας αγοράς και για εξαγωγές σε χώρες της Ευρώπης, καθώς και το Camel που προορίζεται για εξαγωγές στην ΕΕ.

 

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2