Παιχνίδια εκδίκησης: Η Μαρίνα εκβιάζει τον Διονύση πως θα πει τα πάντα στην Κλελια

Παιχνίδια εκδίκησης: Η Μαρίνα εκβιάζει τον Διονύση πως θα πει τα πάντα στην Κλελια

Η Μαρίνα στα Παιχνίδια εκδίκησης είναι πλέον αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα ώστε να πάρουν όλοι αυτό που αξίζουν. Ο δικηγόρος της από την άλλη τη συμβουλεύει να τα πει όλα στους γονείς της Μάγιας και να βρει έναν φίλο του Άγη που θα μπορεί να αποδείξει τη σχέση του με τη Μάγια.

Η Μαρίνα βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα και τελικά ζητάει τη βοήθεια του Διονύση. Εκείνος θα της προτείνει να της δώσει τα στοιχεία που εκείνη θέλει αλλά στο μυαλό του όμως οι βλέψεις του είναι διαφορετικές για εκείνη.

Ο Διονύσης θα στείλει μήνυμα στη Μαρίνα για να συναντηθούν. Εκείνη επιστρατεύει όλη τη γυναικεία γοητεία της για να πετύχει δύο στόχους: να μαζέψει τα στοιχεία που θέλει και να κάνει τον Άγη να ζηλέψει.

Ο Διονύσης όμως πάει ένα βήμα παραπέρα και της κάνει ανήθικη πρόταση να κοιμηθεί μαζί του σε ένα ξενοδοχείο. Η Μαρίνα είναι έτοιμη να θυσιάσει την αξιοπρέπειά της για να καταφέρει το στόχο της και πράγματι πηγαίνει μαζί του. Το επόμενο πρωί όμως εκείνος κάνει πως δεν θυμάται τίποτα από τη συμφωνία τους. Τότε η Μαρίνα τον εκβιάζει λέγοντάς του ότι θα τα πει όλα στην Κλέλια για το βράδυ που πέρασαν μαζί.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό