ΠΑΜΘ: 3 on line σεμινάρια “επιχειρηματικής ανακάλυψης” διοργανώνονται από το Περιφερειακό Ταμείο

ΠΑΜΘ: 3 on line σεμινάρια “επιχειρηματικής ανακάλυψης” διοργανώνονται από το Περιφερειακό Ταμείο

Το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τα on line σεμινάρια που θα ξεκινήσουν στην Κομοτηνή από το Περιφερειακό Ταμείο. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Το Περιφερειακό Ταμείο διοργανωνει 3 online εργαστήρια “επιχειρηματικής ανακάλυψης” την Τετάρτη 9-4-25 και ώρα 17:00 – 19:00 .

Στόχος των εργαστηρίων είναι η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ της Περιφέρειας, του Πανεπιστημίου και των Επιχειρήσεων της περιοχής με σκοπό να συνδιαμορφώσουν τις δράσεις προώθησης για την καινοτομία στην Περιφέρειά μας.

Τα συμπεράσματα αυτών των εργαστηρίων επηρεάζουν το περιεχόμενο των προγραμμάτων που δημοσιεύει η Περιφέρεια για τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων. Παρακαλείστε να ενεργοποιηθείτε και να δηλώσετε συμμετοχή προκειμένου να παίρνετε μέρος στη διαμόρφωση της στρατηγικής που σας αφορά.

Πέραν τούτου τα εργαστήρια, κατά τη γνώμη μας, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για δικτύωση με ερευνητές και με φορείς. Συστήνουμε θερμά να το εκμεταλλευτείτε.

Βρείτε στο συνημμένο περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία καθώς και τους τομείς στους οποίους αφορούν τα εργαστήρια.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο παρακάτω link :

https://pta.gov.gr/s3remthnews/eea3/

Ευχαριστούμε”

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό