Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
elbgentr

gazon

20187312 10155133937199340 1452719040 o

Τετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2019 07:49

Tην Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συνεχάρη ο Πρέσβης της Ν. Αφρικής στην Αθήνα Marthinus van Schalkwyk για το έργο της και τα επιτεύγματα στον ελληνικό τουρισμό

Για τα επιτεύγματα της Ελλάδας στην ανάπτυξη του τουρισμού  συνεχάρη την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά  ο Πρέσβης της Νοτίου  Αφρικής στην Αθήνα,  κ.  Marthinus  van  Schalkwyk, σε συνάντηση που είχαν στο Υπουργείο Τουρισμού.

Ο  Πρέσβης  ζήτησε την παροχή τεχνογνωσίας για την κατάρτιση από πλευράς της  Ν. Αφρικής πλαισίου αντίστοιχου του ελληνικού για το θεματικό τουρισμό, που θέσπισε με νόμο το Υπουργείο Τουρισμού,  και το οποίο ο πρέσβης χαρακτήρισε πρωτοποριακό σε παγκόσμιο επίπεδο.

O κ. Schalkwyk, τόνισε ότι το έργο που έχει πραγματοποιηθεί στον ελληνικό τουρισμό και οι εξαιρετικές τουριστικές επιδόσεις που επιτεύχθηκαν, συνέβαλαν, όπως ανέφερε, καθοριστικά στην πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη.

Επιπλέον, ο κ. Schalkwyk, που αναμένεται να αναλάβει ως Πρέσβης της Ν. Αφρικής στην Αυστραλία στις αρχές Μαρτίου 2019, ευχαρίστησε την Υπουργό για τη μέχρι σήμερα συνεργασία, και της απηύθυνε εκ νέου πρόσκληση, να επισκεφθεί τη Νότιο Αφρική για τα θέματα του τουρισμού και τις προοπτικές διμερούς τουριστικής συνεργασίας.

Από την πλευρά της η κα  Κουντουρά εξέφρασε τις θερμές ευχές της στον Πρέσβη για κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Τον  ενημέρωσε  για τις προτεραιότητες και τις επόμενες κινήσεις του Υπουργείου με στόχο τη συνέχιση της ανοδικής πορείας του ελληνικού τουρισμού το 2019 και τα επόμενα χρόνια, και τόνισε το αμοιβαίο ενδιαφέρον  για την περαιτέρω ανάπτυξη των τουριστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ν. Αφρικής.

Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο αναπληρωτής επικεφαλής της Πρεσβείας της Ν. Αφρικής στην Αθήνα, κ. Ahmed Seedat

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διεύθυνση: Γ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-3 , 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

E-mail:info@thrakikiagora.gr
Τηλέφωνο: 25310 – 26.500
Fax:25310 – 26.500

media

Τελευταία άρθρα

komotini24

logo2